Zajedno na putu

Kako da uštedite pri kupovini goriva vrhunskog kvaliteta

Potreban vam je samo pametni telefon, a možete da dobijete i brojne bonuse i pogodnosti
Gospodarstvo / Tvrtke | 29. 04. 2022. u 11:50 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao jedan od lidera na maloprodajnom tržištu u BiH, kompanija G-Petrol koja zastupa brendove GAZPROM i NIS Petrol, nastavila je da svojim potrošačima nudi inovativne usluge, a ovoga puta unaprijeđen je "Zajedno na putu", program lojalnosti broj jedan za vozače.

Postati njegov član lakše je nego ikada ranije. Preuzimanje nove aplikacije za mobilni telefon na Google Play, App Store-u ili Huawei Gallery, jedini je uvjet koji morate ispuniti kako biste postali član ovog rastućeg programa lojalnosti. Nova mobilna aplikacija zapravo predstavlja digitaliziranu "Zajedno na putu" karticu, koju direktno sa svog mobilnog telefona možete koristiti za sakupljanje i korištenje bonus poena na svim GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama prilikom kupovine goriva ili dopunskog asortimana.

Aplikacija je jednostavna za korištenje i veoma pregledna, a potrošaču su lako dostupni podaci o broju bodova, potrošnji u tekućem mjesecu, kao i gdje je najbliža GAZPROM i NIS Petrol benzinska stanica.

Foto: PR / Kako da uštedite pri kupovini goriva vrhunskog kvaliteta

Učlanjenje u program lojalnosti putem mobilne aplikacije "Zajedno na putu" potpuno je besplatno, dok se izrada fizičke kartice naplaćuje po cijeni od 3 KM. Uštede se tu ne završavaju, jer upotreba kartice "Zajedno na putu", korisniku donosi uštedu i do 0,08 KM po litru goriva, popust od 0,50 KM na sve tople napitke, te popuste do 50% na specijalne ponude.

Nove online članove čeka besplatna G-Drive kava dobrodošlice uz jedinstveni sms kod koji mogu da iskoriste kada god požele do kraja godine, kao i platina status nakon prve kupovine goriva za učlanjenje u periodu od 22.5. do 29.0.2022. godine.

Zato, što prije posjetite najbližu GAZPROM ili NIS Petrol benzinsku stanicu i sami se uvjerite da se lojalnost cijeni!

Kompanija G-Petrol u BiH upravlja mrežom od 42 benzinske stanice u brendovima Gazprom i NIS Petrol. Više informacija o programu lojalnosti Zajedno na putu možete pronaći na www.zajednonaputu.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close