Ortiješ

Gala Home proslavio godišnjicu otvorenja svoga salona!

Vaš pouzdan partner i tržišni lider u distribuciji materijala – Gala Home, Mostar proslavio je godišnjicu otvorenja svoga salona!
Gospodarstvo / Tvrtke | 05. 10. 2023. u 23:35 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gala Group, sa sjedištem u Mostaru,prošli tjedan je obilježio godišnjicu otvorenja svoga izložbenog salona Gala Home sa adresom Ortiješ bb.

Noviteti unutar grupacije zasigurno su oduševili poslovne partnere, investitore te mnoge druge a riječ je o novoj usluzi i mogućnosti rada na raznovrsnom strojnom parku koji omogućava uslugu obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj opremi.

PR  / Gala Home

Kao inovaciju i novo ulaganje, nakon izgradnje modernog izložbenog salona na lokaciji u Ortiješu, Gala Group krenula je u novi izazov obnove srca djelatnosti – proizvodnje.
Kao vodeći svjetski proizvodni sistem, IMA Schelling strojna rješenja pružaju kompetentna visokokvalitetna rješenja u području završne obrade ploča.

Novi portfelj strojeva IMA Schelling uključuje automatizirana rješenja prilagođena zahtjevima za rezanje, transport i rukovanje, kao i skladištenje, komisioniranje i pakiranje ploča i izrezanih dijelova.

Za sve koji nisu imali priliku posjetiti izložbeni salon toga dana, donosimo dio atmosfere , a
nove strojeve u Gala Group proizvodnom sistemu možete vidjeti OVDJE.

 

BIMA Px80 stroj za kružno kantiranje

PR  / Gala Group, BIMA Px80 stroj za kružno kantiranje

BIMA Px80 troškovno je učinkovito rješenje, te omogućuje fleksibilno zadovoljstvo svake potrebe kupaca, preciznost i brzinu. Više od 60 godina vrhunske IMA Schelling tehnologije s konceptima po mjeri.

Glavne prednosti su brza izmjena alata, paralelna obrada, udvostručena produktivnost, korištenje više proizvodnih postaja.

Prije više od 30 godina IMA Schelling izgradila je prvi centar za obradu u svijetu s jedinicom za kantove za obradu dijelova slobodnog oblika. Sve do danas IMA Schelling drži patente za ovu tehnologiju, koja se stalno povećava i dalje razvija.

VS 12 automatsko skladište

PR  / Gala Group, VS 12 automatsko skladište

Ključ ove inovacije leži u potpuno projektiranoj i automatiziranoj organizaciji sustava za pohranu. Područje od 4 do 20 m širine i do 120 m duljine može se koristiti u cjelosti s hrpama visine do 2000 mm. Ubacivanje u/iz hrpe, premještanje i aktivnosti utovara obavljaju kolica koja reagiraju brzo, precizno i štede prostor.

Kolica se kreću duž putnih greda i mosta iznad hrpe dasaka. Ukupna visina postrojenja iznosi samo 3.680 mm.

Budući da stroj i sustav za skladištenje dolaze iz jednog izvora, čine savršenu integraciju rada. To uključuje jednostavan rad i visoku pouzdanost softvera i tehnologije.

Novimat Contour kantarica

PR  / Novimat Contour R3 kantarica

Strojno rješenje za kantiranje vrhunske kvalitete i visoku izlaznu snagu u načinu obrade.
Sve jedinice Novimat Contour R3 imaju optimalnu snagu motora, što osigurava izvrsnu ponovljivost, visoku stopu iskorištenja i dugotrajan životni vijek. Novimat Contour omogućuje ekonomičnost i pouzdanost proizvodnog resursa za primjenu rubnog materijala debljine do 3 mm.

fh4 pila

PR  / Gala Group, fh4 pila

Pila za rezanje na mjeru fh4 nudi maksimalnu produktivnost i preciznost.
Jedna od njezinih glavnih prednosti je brzina i fleksibilnost za obradu pojedinačnih rezova ploče kao i više ploča.

Najkompaktnija varijanta IMA Schelling fh serije slijedi filozofiju čvrste konstrukcije stroja jednako strogo kao i podjela pila u veće kategorije. Robusni dizajn sprječava prirodne vibracije i povećava preciznost. Također osigurava godine pouzdanosti, vrlo dug vijek trajanja alata i minimalne troškove održavanja. Kod fh4 / fh5 AUTOMATIZACIJA mora biti napisana velikim slovima.

Postavljaju se novi standardi za učinkovite ploče izrezane na veličinu za trgovinu ili industrijsku primjenu s najvećom mogućom automatizacijom u svojoj klasi. Raznolikost automatskih postavki i automatski nadzirane funkcije osiguravaju optimiziran i skladan rad sekvence.


Gala Group upravna zgrada i proizvodnja, Put za Aluminij, Bišće polje bb, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina

Gala Home Showroom, Ortiješ bb, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
www.galagroup.ba
+387 36 351 717
[email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close