Uprava

Elektroprivreda BiH dobila nove direktore

Odluke o imenovanju vršitelja dužnosti generalnog direktora i izvršnih direktora – članova Uprave JP Elektroprivreda BiH, Nadzorni odbor je donio na osnovu prethodno dobivene suglasnosti Vlade FBiH
Gospodarstvo / Tvrtke | 24. 08. 2023. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nadzorni odbor JP Elektroprivreda BiH BiH d.d. - Sarajevo je na konstituirajućoj sjednici održanoj 23. kolovoza 2023. godine, za predsjednika Nadzornog odbora imenovao Ženju Ljubuškića.   

Na osnovu prethodne suglasnosti Vlade Federacije BiH, Nadzorni odbor  donio je odluke o razrješenju generalnog direktora i izvršnih direktora - članova Uprave JP Elektroprivreda BiH d.d. - Sarajevo.

Nadzorni odbor je za vršitelje dužnosti generalnog direktora i izvršnih direktora, na razdoblje do okončanja natječajne procedure imenovao Sanela Buljubašića za v.d. generalnog direktora, Fahrudina Tanovića za v.d. izvršnog direktora za proizvodnju, Ediseja Sjerotanovića za v.d. izvršnog direktora za distribuciju, Nevada Ikanovića za v.d. izvršnog direktora za opskrbu i trgovinu, Sanelu Jurišić za v.d. izvršne direktorice za ekonomske poslove, Amru Ohranović  za v.d.  izvršne direktorice za pravne poslove i ljudske resurse i Haruna Gadžu za v.d. izvršnog direktora za kapitalne investicije.

Odluke o imenovanju vršitelja dužnosti generalnog direktora i izvršnih direktora – članova Uprave JP Elektroprivreda BiH, Nadzorni odbor je donio na osnovu prethodno dobivene suglasnosti Vlade FBiH, priopćeno je iz EP BiH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close