Dok se Enis standardno folira..

Bingo časti finaliste iz Mostara

Gospodarstvo / Tvrtke | 23. 11. 2023. u 08:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gledaoci najnovijeg zabavnog TV showa protekle subote konačno su dobili potvrdu da se može pecati na kauču, i to vrlo uspješno. Bračni par iz Zenice, Semira i Nedžad, vješto su odigrali sve igre u drugoj finalnoj emisiji „Bingo čast, Enis se folira“ i tako upecali glavnu nagradu u vrijednosti od 5.000 KM.

Već narednu subotu, 25. novembra Enis će uz odličnu atmosferu i pozitivnu energiju ugostiti finaliste iz grada na Neretvi. Pored Kviza znanja i Trke kolicima, sada već standardnih igara u Bingovom odjelu za izazove, pred takmičarskim timovima u trećoj emisiji naći će se i novi uzbudljivi izazovi.

Samo oni timovi koji budu dovoljno vješti, brzi i uigrani mogu se nadati glavnoj nagradi u vrijednosti od 5.000 KM, dok su za preostala dva tima osigurane nagrade u vrijednosti od 1.000 KM i 500 KM. Jer, iz Binga nitko ne ide kući praznih ruku.

I dok Bingo časti, na radost gledatelja pored malih ekrana, Enis nastavlja da se folira u ulozi voditelja. Zahvaljujući svom smislu za humor ovaj popularni glumac ne propušta niti jedan trenutak da napravi šalu i opusti takmičare kako bi u svakoj igri dali sve od sebe.

Hoće li zaista finalisti iz Mostara dati svoj maksimum, koja ekipa je brža, spretnija i sretnija možete saznati u subotu, kada se u programu Nove televizije, s početkom u 19:15 sati prikazuje treća emisija jedinstvenog TV show-a „Bingo časti, Enis se folira“. Rezervirajte subotu za novu dozu smijeha i zabave!

Kopirati
Drag cursor here to close