5.000 KM za pobjednike

"Bingo časti, Enis se folira" uskoro u Mostaru!

Pobjednike finalnih emisija očekuje nagrada u vrijednosti od 5.000 KM, no Bingo časti i ostale sudionike, tako da nitko neće otići praznih ruku.
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 09. 2023. u 11:22 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sigurno ste već čuli da se Enis vraća u Bingo, i to kao domaćin zabavne emisije “Bingo časti, Enis se folira”, a sudeći po ranijem izazovu kada je boravak popularnog bh. glumca u tržnom centru izazvao ogromnu pažnju, očekuje nas jednako zabavna i nezaboravna jesen.

Ovaj put Bingo i Enis organiziraju zabavni show u kojem mogu sudjelovati svi građani BiH, a novost je da će se kvalifikacione igre organizirati u čak osam marketa u osam gradova širom BiH. Tako će Enis imati priliku da se folira u Banjaluci, Bihaću, Bijeljini, Sarajevu, Trebinju, Tuzli, Zenici i naravno u Mostaru.

Svi zainteresirani za učešće u kvalifikacionim igrama mogu se prijaviti popunjavanjem vrlo jednostavnog online obrasca. Potrebno je prijaviti tim koji čine dvije osobe, a najuspješnija tri tima će sudjelovati u finalnim emisijama u kojima ih čekaju novi izazovi i igre, ali i vrijedne nagrade. Tim koji bude najbolji osvaja nagradu u vrijednosti od čak 5.000 KM, no Bingo časti i ostale sudionike, tako da nitko neće otići praznih ruku.

Zvuči zabavno? Obećavamo da zaista jeste, jer kad Bingo časti, a Enis se folira, osigurana je 100% dobra zabava! Za učešće u emisiji možete se prijaviti do 27.9. tako da je pravo vrijeme da potražite drugog člana svog tima, popunite obrazac i postanete dio nezaboravne avanture.

Kopirati
Drag cursor here to close