Addiko paketi

Bankarske usluge prilagođena vašim potrebama

Pored digitalizacije, te transformisanja uloge poslovnica i osobnih bankara, u Addiko banci klijenti mogu odabrati više proizvoda i usluga koje im najviše odgovaraju uz jedinstvenu mjesečnu naknadu, odnosno ne plaćati usluge koje ne koriste
Gospodarstvo / Tvrtke | 29. 05. 2020. u 14:40 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Moderno vrijeme je napravilo moderne potrošače, pa korisnici svih usluga i proizvoda za utrošeni, odnosno uloženi novac žele maksimalno personalizovati proizvod ili uslugu koju koriste. Potrošači su evoluirali, a one industrije koje prate napredak svojih klijenata evoluirale su zajedno s njima. Iako je bankarska industrija prilično tradicionalna, Addiko banka je uložila velike napore da isprati napredak svojih klijenata. Pored digitalizacije, te transformisanja uloge poslovnica i osobnih bankara, u Addiko banci klijenti mogu odabrati više proizvoda i usluga koje im najviše odgovaraju u jednom Addiko paketu, uz jedinstvenu mjesečnu naknadu, odnosno ne plaćati usluge koje ne koriste.

Za jedinstvenu mjesečnu naknadu, klijenti mogu odabrati jedan od tri paketa Start, Srebrni ili Zlatni paket, a svaki od njih ima posebno odabran set proizvoda i usluga zavisno od potreba klijenta. Naravno, u skladu sa strategijom digitalizacije bankarskih usluga, svi paketi sadrže usluge mobilnog i elektronskog bankarstva, koje klijentima omogućavaju plaćanje iz udobnosti sopstvenog doma, kad go to njima odgovara. Addiko banke također realizuju i Addiko mobile nagradnu igru do kraja ove godine, u kojoj učestvuju svi klijenti, koji mjesečno obave tri transakcije putem mobilnog bankarstva. Sva plaćanja korištenjem digitalnih usluga Addiko banke, do 31.05, su bez naknade, uz vjerovatno produženje ove akcije i u narednom periodu.

Ukoliko ste pregledali Addiko ponudu i zainteresovani ste za Addiko Mastercard kreditnu karticu, preporučujemo vam da ugovorite Zlatni ili Srebrni paket, koji će vam, uz povoljniju cijenu, omogućiti i korištenje Mastercard kreditne kartice za plaćanje po želji: revolving, odgođeno ili plaćanje na čak 12 rata, uz mnoge druge pogodnosti. Korištenje Addiko Zlatnog paketa podrazumijeva i niz osiguranja od rizika, uključujući ne samo osiguranje od kupovine, već i pomoć na putu ili kućnu asistenciju.

Ukoliko smatrate da je pravo vrijeme da svojim financijama počnete upravljati na najjednostavniji i najefikasniji način, Addiko paketi su pravi način da posložite prioritete i vaše bankarske usluge prilagodite vašim potrebama. Sve informacije o Addiko paketima pronađite na addiko.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close