#SpojeniPovjerenjem s uposlenicima i cijelom zajednicom

ASA CENTRAL osiguranje opremilo prvašiće i omogućilo slobodan dan roditeljima

Povodom prvog dana škole, u ASA CENTRAL osiguranju opremili su prvašiće djelatnika s torbom, pernicom i edukativnom bojankom „Mala škola sigurnosti“ za potpuno siguran polazak u školu.
Gospodarstvo / Tvrtke | 04. 09. 2023. u 17:10 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Polazak u školu najuzbudljivije je razdoblje za najmlađe, ali i najizazovnije. Nova prijateljstva i neotkriveni svijet znanja, ulaznica su u svijet odraslih, a put do škole i povratak doma linija opreza kojom mališani svakodnevno koračaju.

Povodom prvog dana škole, u ASA CENTRAL osiguranju opremili su prvašiće djelatnika s torbom, pernicom i edukativnom bojankom „Mala škola sigurnosti“ za potpuno siguran polazak u školu, a uposlenicima Društva, roditeljima prvašića, omogućili slobodan dan i pružili podršku u novoj stranici života njihove djece.

U edukativnoj online bojanki „Mala škola sigurnosti“ kroz „Pjesmicu prvašićima“ napisana je poruka za sretan prvi dan škole, na zabavan način kroz „Bojanku“ želi se educirati prvašiće o najvažnijim prometnih znakovima na putu do škole i sigurnom povratku doma i kroz „Deset zlatnih savjeta za sigurnost u prometu“ omogućiti da se djeca uvijek osjećaju sigurno i zaštićeno tijekom školovanja te razvijaju svijest o sigurnosti u prometu.

„Opremanjem prvašića djelatnika ASA CENTRAL osiguranja želimo s našim uposlenicima nastaviti graditi tim #SpojeniPovjerenjem temeljen na vrijednostima kao što su osjećaj pripadnosti organizaciji i međusobno poštivanje, a edukativnom bojankom „Mala škola sigurnosti“ naglasiti koliko je važno razgovarati s djecom o sigurnosti dok odrastaju te nastaviti zajedno kreirati sigurno okruženje za cijelu zajednicu “, naveli su iz Uprave ASA CENTRAL osiguranja.

Siguran polazak u školu želi vam ASA CENTRAL osiguranje!

ASA CENTRAL edukativnu bojanku „Mala škola sigurnosti“ preuzmite na linkovima:
Online bojanka_Mala škola sigurnosti_ba
Online bojanka_Mala škola sigurnosti_hr

Kopirati
Drag cursor here to close