Razvijanje vlastite online prodaje

NLB Banka Sarajevo poziva sve kompanije da se prijave za dodjelu besplatne E-Commerce podrške

Projekt je strateški podržan od strane kompanije Visa koja već dvadeset godina aktivno sudjeluje u razvoju E-commerce-a i koja na dnevnom nivou sprovede preko 29 milijuna online transakcija.
Gospodarstvo / Tvrtke | 31. 03. 2022. u 10:10 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NLB Banka, u suradnji s partnerima OLX, eComm Asocijacijom podržanom od strane Vlade Švicarske kroz aktivnosti projekta MarketMakers, Lilium Digital, Bit Alliance, Misija, poziva sve zainteresirane kompanije da se prijave na poziv za dodjelu besplatne E-Commerce podrške s ciljem razvijanja vlastite online prodaje.

Podrška za izabrane kompanije uključuje izradu vlastitog web shop-a i integraciju rješenja, marketinšku podršku, edukacije za korištenje i benefite NLB E-Commerce usluge, kao i ostalu podršku i savjetovanje u svim fazama integracije i korištenja usluge kako bi izabrane kompanije u konačnici unaprijedili svoje poslovne rezultate.

Projekt je strateški podržan od strane kompanije Visa koja već dvadeset godina aktivno sudjeluje u razvoju E-commerce-a i koja na dnevnom nivou sprovede preko 29 milijuna online transakcija.

Na ovaj program se mogu prijaviti i kompanije koje već imaju online prodaju, ali je žele dodatno unaprijediti jer kroz ovaj projekt mogu dobiti i besplatno članstvo u EComm Asocijaciji, bonus OLX kredite i OLX Gold pakete, besplatne konzalting usluge za digitalni marketing, sudjelovanje u Lilium Digital Akademiji, popust za promotivne kampanje na svim kanalima komunikacije, te besplatne seminare na teme važnosti online prodaje i digitalnog marketinga.

Sudjelovanje u projektu dodjele E-Commerce podrške otvoreno je za sve lokalne kompanije, neovisno o djelatnosti kojom se bave.

Za mogućnost dobivanja E-Commerce podrške, potrebno je da popunite i pošaljete prijavu do 14. travnja.

Sa svakom odabranom kompanijom, NLB Banka će pojedinačno dogovarati benefite i sudjelovanje u projektu.

Poziv za prijavu, aplikaciju i kriterije možete pronaći na web stranici www.nlb-fbih.ba/ecommercepodrska.

Više informacija o ovom projektu će biti objavljeno i na društvenim mrežama NLB Banke Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close