NLB Banka. Za sve što dolazi.

NLB i Elektroprivreda BiH: Platite račun za električnu energiju bez reda i naknade

NLB Banka Sarajevo konstantno povećava broj digitalnih usluga kojima je namjena da klijentima omogući što jednostavnije i brže transakcije.
Gospodarstvo / Tvrtke | 11. 03. 2022. u 10:21 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NLB Banka d.d., Sarajevo u suradnji sa JP Elektroprivreda BiH d.d., Sarajevo pustila je u rad novu uslugu pod nazivom PLAĆANJE RAČUNA koja omogućava brže i jednostavnije plaćanje računa za električnu energiju bez bespotrebnog čekanja u redu i bez naknade.

Uz pomoć NLB internet ili mobilnog bankarstva aktivirajte uslugu PLAĆANJE RAČUNA, a aktivacija usluge je besplatna i vrši se jednostavnim unosom reference ili broja računa u zahtjev za ugovaranje usluge PLAĆANJE RAČUNA gdje korisnik dobije unaprijed popunjenu uplatnicu te vrši plaćanje jednostavnim klikom na „PLATI“. Dodatna pogodnost za korisnike usluge PLAĆANJE RAČUNA, koji su ujedno registrirani na uslugu e-račun Javnog poduzeća Elektroprivreda BiH (dostava računa za električnu energiju putem e-maila), je besplatno plaćanje računa. Naime, usluga je dostupna svima, a korisnici e-računa EPBiH ostvaruju pogodnost plaćanja računa bez naknade.

Uslugu mogu ugovoriti svi kupci električne energije koji imaju račun i uslugu mobilnog ili elektronskog bankarstva NLB Banke, a omogućeno je i plaćanje za više registriranih mjernih mjesta, 24 sata na dan.

NLB Banka Sarajevo konstantno povećava broj digitalnih usluga kojima je namjena da klijentima omogući što jednostavnije i brže transakcije.

Više informacija možete saznati na https://nlb-fbih.ba/stanovnistvo/ponuda/digitalna-banka/usluga-placanje-racuna

NLB Banka. Za sve što dolazi.

Kopirati
Drag cursor here to close