Regionalni Jack Daniel's projekt

Uz Jack postani barmen u svom domu

"Mi smo jedna velika obitelj" za sebe tvrde uposlenici i fanovi najpoznatijeg viskija na svijetu, Jack Daniel'sa
Gospodarstvo / Promo | 21. 04. 2020. u 13:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako distancirani u ovim izazovnim vremenima, Jack "obitelj" diljem svijeta ostaje ujedinjena u svojoj misiji pružanja najboljeg kvaliteta i vrhunskog okusa. Jackov moto "radimo ono šta najbolje znamo i radimo to svaki dan" inspirirala je regionalnog Brand Advocacya Managera, Filipa Pleteša, da pokrene projekt "Jack Daniel's Home Bar" i otkrije neke barmenske tajne ali i različite načine kako uživati u vrhunskim okusima iz svog doma.

Foto: PR / Uz Jack postani barmen u svom domu

"Ideja se rodila iz mog svakodnevnog posla - edukaciji i širenju znanja o američkom whiskey-u. Primjetio sam da postoji veliki broj barmena koji su radili koktele online, međutim problem je taj što velika većina publike nema određene sastojke, a ni barmensku opremu. Ideja je da, sa učesnicima projekta, približim ljudima svijet barmena, pa smo počeli spravljati koktele. Pritom koristeći čašice za shotove kao mjerice, prazne tegle umjesto shakera i slično. U projekt su se uključili naši prijatelji, partneri, brand ambasadori i brand manageri" izjavio je je Filip i dodao "Projekt je otvoren za sve, te se mogu priključiti svi koji vole Jack Daniel's whiskey. Sve što je potrebno je da snimite kako spravljate koktel sa Jack Daniel's Old No 7, objavite na IG sa #jackdanielshomebar i ja ću vas repost na svom IG profilu"

Ako smo vam zagolicali nepca i poželjeli ste se okušati kao barmeni u svom domu, Filip preporučuje dvije kreacije – brand managera za BiH Joze Kolobarića i brand ambasadora Denisa Memića. Sastojci su dostupni svima, a lako se pripremaju:

Foto: PR / Uz Jack postani barmen u svom domu

Jack & Ginger

50 ml Jack Daniel's Old No 7
Thomas Henry Ginger Ale
limeta

Uzmite stari lončić te ga napunite ledom. Nakon toga dodajte 50 ml Jack Daniels Old No 7 (jedna čašica za shot), te napunite lončić do vrha Ginger Aleom. Dodajte krišku limete za svježinu i dekoraciju i poslužite sa osmjehom.

Foto: PR / Uz Jack postani barmen u svom domu

Planinski Jack Daniel's

30 ml Jack Daniel's Old No 7
svježe skuhani čaj od planinskih trava
20 ml limunovog soka
korica naranče

Uzmite vinsku čašu, te je napunite ledom. Nakon toga dodajte Jack Daniel's Old No 7, čaj, limunov sok. Koktel ukrasite koricom naranče i uživajte.

Živjeli!

Foto: PR / Uz Jack postani barmen u svom domu
Kopirati
Drag cursor here to close