ASA Osiguranje

Od sada se možete osigurati od posljedica virusa Covid19

U trenutnoj situaciji kada je briga kompletnog stanovništva okrenuta prema borbi sa pandemijom odlučili smo se kreirati proizvod koji će našim klijentima preuzeti jedan dio te brige.
Gospodarstvo / Promo | 21. 04. 2020. u 14:25 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ASA Osiguranje i u vrijeme pandemije nastavlja sa aktivnim i inovativnim radom. U proteklom periodu, koji je za sve nas bio vanredan zaposleni ASA Osiguranja su uspješno proveli reorganizaciju kako bi se minimizirali rizici zaraze i ispoštovale sve instrukcije i preporuke nadležnih institucija. Pomenutom reorganizacijom također je osigurano stabilno poslovanje Društva, pa je ASA Osiguranje nastavilo sa redovnim isplaćivanjem odštetnih zahtjeva, uvođenjem inovacija u poslovne procese i proizvode, te razvoj novih proizvoda.

Posljednji proizvod koji nam dolazi iz ove domaće osiguravajuće kuće je Osiguranje od posljedica virusa Covid19.

Za ovaj proizvod možemo reći da je jedan od najuktelnijih i sigurno, trenutno najinteresantnijih proizvoda na tržištu Bosne i Hercegovine. Policu osiguranja mogu zaključiti fizička lica od 0-65 godina starosti ili pravna lica koja žele dodatno zaštiti svoje uposlenike.

„ASA Osiguranje tržište Bosne i Hercegovine ne posmatra samo kao jedno od svojih tržišta osiguranja. Mi smo kao domaće Društvo za osiguranje presudno i prevashodno  vezani za BiH. Živimo u BiH zajedno sa našim sugrađanima, te  je zbog toga prirodno da su  naše aktivnosti i naša razmišljanja uvjek usmjerena prema potrebama stanovništva Bosne i Hercegovine. Trudimo se djelovati proaktivno te ponuditi klijentima upravo onakvu uslugu kakva im je potrebna, bez obzira na specifične ili krizne okolnosti koje vladaju u određenom trenutku.

U trenutnoj situaciji kada je briga kompletnog stanovništva okrenuta prema borbi sa pandemijom odlučili smo se kreirati proizvod koji će našim klijentima preuzeti jedan dio te brige.

Plasman ovog proizvoda je jedna od aktivnosti koje realizujemo s ciljem potpunog fokusa na potrebe, zdravlje i život stanovništva Bosne i Hercegovine za što je  ASA Osiguranje kao domaće osiguravajuće Društvo sudbonosno vezano.“ priopćili su nam iz ASA Osiguranja.

Brza reakcija i prepoznavanje potreba tržišta je ono po čemu je poznato ASA Osiguranje a sa ovim potezom dodatno učvršćuju sebe kao jedno od najinovativnijih Društava u Bosni i Hercegovini. Kontaktirajte ASA Osiguranje na 080 02 02 09, [email protected], www.asaosiguranje.ba ili u vama najbližoj poslovnici kako bi dobili sve detaljnije informacije o ovom proizvodu.

Kopirati
Drag cursor here to close