Ha Hotel

U Mostaru će zasjati nove četiri zvjezdice

Ha Hotel Mostar je savršena početna stranica za obilazak ostalih turističkih destinacija Hercegovine kao što su Blagaj, Počitelj, Međugorje, Stolac, Vjetrenica, vodopadi Kravice…
Gospodarstvo / Promo | 28. 04. 2022. u 11:52 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nove četiri zvjezdice zasjat će u turističkoj ponudi grada. Naime, Mostar će uskoro biti bogatiji za novi luksuzno opremljeni hotel.

Ha Hotel Mostar je novoizgrađeni moderni hotel s četiri zvjezdice lociran u južnom dijelu grada Mostara.

Na pola puta između Mostarskog aerodroma i simbola Mostara Starog mosta, hotel je najbolji izbor da gostima bude sve nadohvat ruke a da odmor provedu u ugodnom i mirnom okruženju.

Foto: PR / Ha Hotel Mostar 

U sklopu hotela se nalazi autobusko stajalište, te gosti koji ne žele da pješače imaju mogućnost transfera do centra svakih pola sata gradskim prijevozom, ili mogu birati hotelski prijevoz koji im je uvijek na usluzi.

Unutrašnjost hotela je upotpunjena s 18 luksuznih, moderno opremljenih smještajnih jedinica savršenih za boravak poslovnih ljudi, kao i svih putnika koji dolaze da uživaju u ljepotama Mostara i Hercegovine.

Uz hotel se nalazi i hotelski depandans u kojem su smještena četiri luksuzna suite apartmana sa salonom i spavaćom sobom, koji su odličan izbor za boravak obitelji.

Svaka soba je opremljena vrhunskim sadržajima, a u luksuznom hotelskom restoranu nude se bogati doručci na bazi švedskog stola, s ponudom raznim jelima klasičnog europskog doručka, s primjesama tradicionalnog bosanskog doručka.

Foto: PR / Ha Hotel Mostar 

Za organizirane grupe gostiju iznad 15 osoba moguće je organizirati polupansion ili puni pansion.

Ha Hotel Mostar posjeduje moderno opremljenu konferencijsku salu kapaciteta 20 osoba, te je idealan za održavanje manjih seminara.

Foto: PR / Ha Hotel Mostar 

Ha Hotel Mostar je savršena početna stranica za obilazak ostalih turističkih destinacija Hercegovine kao što su Blagaj, Počitelj, Međugorje, Stolac, Vjetrenica, vodopadi Kravice, a u hotelu je moguće organizirati izlete na sve spomenute destinacije.

Hotel nudi mogućnost iznajmljivanja vozila te prijevoz do aerodroma u BiH i regiji.

Kopirati
Drag cursor here to close