Impuls Sport BiH

Revolucionarni EMS Trening stigao i u Mostar

Impuls Sport otvorio svoju poslovnicu u gradu
Gospodarstvo / Promo | 19. 12. 2023. u 13:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već devet godina, Impuls Sport pruža jedinstveni trening u Bosni i Hercegovini, kombinirajući konvencionalni pristup s inovativnom elektro mišićnom stimulacijom. Ovaj 20-minutni trening omogućuje zaljubljenicima u zdrav način života da dožive intenzivnu kontrakciju mišića, bez opterećenja tetiva i zglobova.

Uz podršku certificiranih Miha Bodytec trenera, postižu se izvrsni rezultati. Aktivacija dubinske muskulature ubrzava metabolizam i povećava aktivnost enzima, što dovodi do veće potrošnje kalorija. Osim toga, novoizgrađeni mišići crpe energiju iz masnog tkiva, rezultirajući oblikovanjem figure i smanjenjem obima.

Melissa Ivanović, sa svojim mužem Petrom Ivanovićem vlasnici su Impuls Sporta u BiH. Nakon završenog master studija sporta u Austriji odlučuje se vratiti u BiH i otvaraju prvi Impuls Sport u Sarajevu, a kasnije i u Mostaru.

Kroz svoje usluge i programe, zaista se trudimo ponuditi najbolje našim klijentima. Među njima je veliki broj i sportaša upravo zbog toga što je snaga temelj svakog sportskog uspjeha. Mnogi naši sportaši koriste EMS kao siguran način za poboljšanje treninga, poboljšanje performansi i brži oporavak mišića.“- istaknula je Melissa naglašavajući kako se svi treninzi rade na Mihabodytec mašinama.

Također, ovakav vid treninga itekako je dobar i za osobe s bolovima u leđima, jer se EMS trening koristi za smanjenje bolova i za jačanje slabih mišića leđa, koji su jedan od najčešćih uzroka bolova u donjem dijelu leđa.

Poznati plesač i pisac Josip Milanović, poznat kao PisoJ, istaknuo je kako ovakav trening savršeno odgovara užurbanom načinu života. „Nažalost, danas mnogi od nas nemaju vremena provoditi po nekoliko sati u teretani, zato sam odlučio vidjeti kakve rezultate mogu postići u Impuls Sportu u skladu sa svojim obvezama.

Za samo 6-7 treninga prvi rezultati su bili vidljivi, što me je motiviralo da i danas redovno odlazim na treninge. Osim što trening traje 20 min, oduševljen sam što tijekom svakog treninga imam podršku trenera koji sve vrijeme radi sa mnom, ali i što je sve ovo itekako zdravo i što je promijenilo moj stil života“- bio je iskren Josip.

Svi vi koji želite isprobati jedan ovakav trening, imate priliku zakazati besplatni trening na broj telefona +387 63 063 202 ili posjetiti novotvoreni Impuls Sport u Mostaru koji se nalazi na adresi Kneza Višeslava bb, SPO Orca, ulaz 5.

Spremite se za transformaciju tijela i promjenu života!

Kopirati
Drag cursor here to close