Prodajom CD-ova u dm-u

Pružena podrška u vrijednosti od 10.000 KM Udruženju 'Renesansa'

Gospodarstvo / Promo | 08. 03. 2017. u 12:20 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan žena idealna je prilika za inspiriranje pričama žena – heroja svakidašnjice koje hrabro kroče kroz život. Te, hrabre žene, okuplja i Udruženje osoba oboljelih i liječenih od tumora dojke „Renesansa“. Upravo za njih, tijekom protekle godine organizirana je kampanja u dm trgovinama čiji su protagonisti regionalne muzičke zvijezde. Album „B strana ljubavi“ grupe The Frajle i zajednički album Gibonnija i Olivera „Familija“ ekskluzivno se prodaju u dm trgovinama, a od svakog prodanog CD-a 2 KM izdvajaju se za rad ovog Udruženja.

Zbog poruke koju prodaja navedenih CD-ova nosi, oni mogu biti idealan poklon za Dan žena, a pored njih u dm trgovinama ćete naći i bogatu ponudu parfema, make up-a i poklon paketa uz odlična sniženja. Da su kupci dm-a prepoznali važnost kampanje, dokazuje činjenica da je tokom godine dana prodato preko 5.000 CD-ova te je na taj način izdvojeno više od 10.000 KM za „Renesansu“.

Tim povodom predsjednica Udruženja, Spomenka Hadžić, zahvalila se svim kupcima koji su sudjelovali u kampanji. „Mnogo je razloga da pohvalimo i zahvalimo se za angažovanje dm-a u podršci radu Udruženja Renesansa. Prikupljeni iznos je impozantan i pomalo neočekivan. To govori da su i kupci željeli da pokažu, da osim izuzetnih izvođača, cijene i ono što Renesansa dugi niz godina radi za sve oboljele bez obzira da li su ili ne članovi Udruženja, da se članice bore za sustavna rješenja uz želju da ovo društvo bude humanije i pravednije prema svojim oboljelim sugrađanima.“ – zaključila je gđa. Hadžić.

Kopirati
Drag cursor here to close