Postanite dio CNC svijeta

Prijavite se na besplatna probna predavanja i saznajte o čemu se radi

U svijetu gdje se tehnologija neprestano mijenja i gdje je stvaranje na cijeni, jeste li se ikada zapitali kako i vi možete biti dio industrijske revolucije?
Gospodarstvo / Promo | 12. 01. 2024. u 14:52 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste osoba koja voli kreirati, proizvoditi i biti dio inženjerskih čuda, CNC obrada metala je vaša prilika kroz koju se možete istaknuti.

INTERA Tehnološki Park Mostar otvara vrata svima zainteresiranima da postanu CNC operateri ili programeri, dva od najtraženijih zanimanja u regiji i šire. Naša obuka već 10 godina u kontinuitetu pruža priliku da se uronite u svijet CNC obrade metala, radeći na profesionalnim industrijskim strojevima visoke vrijednosti kao što su CNC tokarilica HAAS ST10 i CNC glodalica HAAS MiniMill.

Ne brinite, bez obzira na vaše predznanje, naša obuka je prilagođena upravo početnicima. U trajanju od 90 školskih sati, kroz tri mjeseca, polaznici će proći kroz teorijske osnove i praktičnu obuku.

Mnogi naši bivši polaznici su zaposleni u domaćim i stranim firmama. Svoje dojmove su podijelili Zvonimir Dodig iz Čapljine i Siniša Vujadinović iz Nevesinja.

"Zahvaljujući obuci CNC operatera u INTERA Tehnološkom Parku, sada radim na vodećim projektima u Njemačkoj. Ova obuka mi je otvorila vrata svijeta CNC-a i pružila priliku da radim ono što volim i od toga normalno živim. Preporučio bih obuku svima.“, riječi su Zvonimira Dodiga iz Čapljine koji trenutno radi u inozemstvu.

Foto: PR / Zvonimir Dodig

"Uz dužno poštovanje moram da Vam se obratim i zahvalim. Da nije bilo Intera Tehnološki Park obuke ne bih radio ovako fin i perspektivan posao. Jako ste mi puno pomogli u stjecanju znanja i vještina rada na mašini. Trenutno radim u jednoj perspektivnoj firmi u Nevesinju koja iz dana u dan napreduje a i mi kao CNC operateri s njom. Moja topla preporuka svim polaznicima i onim koji razmišljaju u ovom pravcu da bez oklijevanja krenu na obuku i uđu u svijet CNC mašina. Hvala još jednom ekipi iz Intere.“, rekao je Siniša Vujadinović iz Nevesinja.

Foto: PR / Siniša Vujadinović

U dvojbi ste - da li upisati obuku CNC operatera i tako ući u novi perspektivni svijet CNC tehnologija koja pruža bezbroj mogućnosti i time sebi osigurati sigurno mjesto na tržištu rada?
Ovom prilikom Vas pozivamo da se prijavite na besplatna Probna predavanja u sklopu obuke CNC operatera koja će se održati u petak, 19. 1. 2024. godine s početkom u 17 sati u zgradi INTERA Tehnološkog Parka Mostar.

Tijekom probnih predavanja videolinkom će nam se javiti neki naši bivši polaznici koji sada rade kao CNC operateri koji će podijeliti svoja iskustva i koje ćete moći pitati sve što Vas zanima.
Ideja probnih predavanja je da polaznik dobije uvid u ono što mu se kroz obuku nudi i da na osnovi toga donese odluku o pohađanju obuke.

Ne zaboravite da je broj polaznika ograničen! Stoga požurite i prijavite se odmah na besplatna Probna predavanja mailom na [email protected] ili putem ONLINE FORME.

Novi ciklus obuke CNC operatera počinje u ponedjeljak, 29. 1. 2024. godine, tako da svi zainteresirani imaju dovoljno vremena da donesu ispravnu odluku.

Kopirati
Drag cursor here to close