Lidl BH traži regionalne voditelje prodaje

Posao na kojem učiš, rasteš i napreduješ – prijavi se!

Regionalni voditelj prodaje je uzbudljiv posao, velikim dijelom terenski, ali i pun analiza, planiranja i komunikacije.
Gospodarstvo / Promo | 20. 02. 2024. u 09:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Biti regionalni voditelj prodaje (RVP) u Lidlu BH znači proći opširnu i strukturiranu plaćenu obuku u operativnim Lidl zemljama u trajanju do dvije godine. Pored plaće, kolege na školovanju imaju osigurane sve uvjete (stan, režije, službeni automobil) potrebne za ugodan život u stranoj zemlji.

Kako izgleda školovanje? Više o tome može reći Amila Hukić, naša regionalna voditeljica prodaje koja je završila obuku u Hrvatskoj, a trenutačno je na obuci u Srbiji gdje već uspješno vodi tim od dvije prodavnice.

“Obuka za RVP-a obuhvata sve procese u prodavnici, od rada na kasi do administrativnog dijela. Ovo je izuzetno važno jer je to jedini način da RVP dobro radi svoj posao. Mi trebamo iskusiti i razumjeti kompletan proces prodaje.”

  / Foto: PR/ Amila Hukić sa kolegicama

Amila kaže kako joj je ovako sveobuhvatno školovanje pomoglo proširiti vidike i ponosna je zbog svakog izazova koji je uspješno riješila.

Ako si i ti osoba koja je odlučna ostvariti uspjeh, a pored toga imaš sveučilišnu diplomu, dobro govoriš engleski jezik, voliš prodaju i učestalu komunikaciju, posjeduješ analitičke vještine te aktivno voziš, prijavi se putem: Area Sales Manger (Trainee Program) Oglasi za posao Bosna i Hercegovina | MojPosao.ba

Pridruži se našoj Amili i drugim sjajnim kolegama na perspektivnoj poziciji u Odjelu prodaje. #teamlidl čeka na tebe!


Više o Lidlu saznaj na karijera.lidl.ba

Kopirati
Drag cursor here to close