Franck Crema

Nježan okus i bogata aroma da uživate kad poželite

Franck Crema, koja se proizvodi u Bosni i Hercegovini, može se pripremati na klasičan način, kuhanjem u džezvi i praktičan način, jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom.
Gospodarstvo / Promo | 14. 02. 2022. u 08:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Franck Crema idealna je za sve istinske ljubitelje prave turske kave zbog svog vrhunskog okusa i bogate pjene, a ova kava je posebno privlačna za one koji zbog užurbanog načina života i nemaju uvijek vremena za kuhanje kave u džezvi.

Baš zbog toga Franck Crema se izdvaja od drugih jer se može pripremati na klasičan način u džezvi, ali i na praktičan i brz način, jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom. Oba načina pripreme donijet će istinski osjećaj zadovoljstva u kavi nježnog okusa i bogate arome zahvaljujući kremastim notama čokolade i kakaovca, koje su prirodno prisutne u probranim zrnima ove kave.

Foto: PR / Franck Crema: Nježan okus i bogata aroma da uživate kad poželite

Ove zavodljive arome pružaju jedinstven dugotrajni okus koji će zadovoljiti sve ljubitelje turske kave koji od sada mogu uživati u omiljenoj aromi Franck Creme bez obzira koji način pripreme odabrali – klasični ili praktični. Dolazi u vrećicama od 200, 500 grama kao i praktičnom pakiranju koje se može lako ponijeti bilo gdje – vrećici od 9 grama koje je dovoljno za jednu šalicu kave.

Franck Crema proizvodi se u Franckovom pogonu u Grudama gdje ističu kako u razvoju svojih proizvoda uvijek prate preferencije, navike i očekivanja domaćih potrošača u skladu s dinamikom industrije kave na globalnoj razini.

Neka Franck Crema uljepša vaše svakodnevne trenutke i omogući vam da otkrijete novi nježan okus turske kave.

Kopirati
Drag cursor here to close