Vidimo se na Bunici 2.6.2023.

Ljubitelji kamp vozila, kampiranja i boravka na otvorenom Bunica vas zove i ove godine!

Lokacija je već poznata prošlogodišnjim sudionicima, a za one koji nisu upoznati, druženje će se održati na sportsko-rekreativnom centru Bunica-Mostar.
Gospodarstvo / Promo | 19. 05. 2023. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Agencije Outdooru iz Mostara ovogodišnje okupljanje kampera počet će u petak 2. lipnja i trajat će do nedjelje, 4. lipnja.

Planirani datum bio je 12.05-14.05 ali kao što većina vas zna, morali smo ga pomjeriti radi vremenskih (ne)prilika.

S obzirom na to da smo ove godine više potrudili, te uključili malo više ljudi koji bi sudjelovali, smatrali smo ispravnim potezom ovo naše druženje pomjeriti za period za koji se nadamo da će donijeti stabilnije i ugodnije vrijeme.

Lokacija je već poznata prošlogodišnjim sudionicima, a za one koji nisu upoznati, druženje će se održati na sportsko-rekreativnom centru Bunica-Mostar.

Smještaj u kamp je besplatan, svi su dobro došli da nam se pridruže i da sudjeluju u aktivnostima koje smo isplanirali. Bitno nam je pozdraviti i zahvaliti sponzorima koji su nam pomogli u organizaciju, posebno Gradu Mostaru na podršci, Turističkoj zajednici HNŽ, te našim arhitekticama iz Udruženja For A puno hvala na mapama.

Našim prijateljima s Trebižata i agenciji Adventure na čelu sa Stankom koji su nam osigurali nagradu za natjecanje u kuhanju.

Također, veliko hvala za ekipu koja se potrudila da ne budemo žedni, hvala našem Rati iz OldBridz craft pivovare, Luki ih Hercegovačke pivovare, Siniši iz Lede. Hvala Mesnici Šišović na sudjelovanju i podršci za nagradu za natjecanje u kuhanju. Medijski su nas popratili portal bljesak.info i Hercegovina Travel.

Za dobru zabavu i muzički program pobrinut će se naši muzički znalci iz Mostar Rock Šklole.

Ove godine imat ćemo mogućnost narudžbe voća, povrća i jaja s lokalnih farma, s dostavom u naš kamp.

Predstavljamo vam ovogodišnji program:

PETAK, 2.6.2023

dolazak u kamp, raspored i smještaj u kamp

SUBOTA, 3.6.2023

10:00 sati Eko akcija i eko radionica "BUNICA 2023"
12:00 sati Radionica i savjeti za prepravku kampera
14:00 sati CAMP kuhanija (takmičenje u kuhanju)
18:00 sati Predstavljanje i promocija outdoor turizma BiH - prenjačka scena u Hercegovini
21:00 sati Mostar Rock School

Na radionice kao i na natjecanje u kuhanju možete se prijaviti preko službenih prijava koje su nedavno puštene preko društvenih mreža, a ako se niste prijavili, molimo vas da koristite link.

Teme radionica koje smo zamislili obrađivat će aktualne izazove pred kojima se nalaze svi oni koji bi željeli preurediti vlastito kamp vozilo. Dakle isključivo su osmišljene za osobe koje nemaju kamp vozilo, a razmišljaju o nabavi jednog. Ako se želite uključiti i podijeliti svoja iskustva i pomoći mlađim i neiskusnim u nabavci i prepravci vozila, javite nam se na mail.

Nagrade za prva tri osvojena mjesta u natjecanju u kuhanju vašeg omiljenog jela, na vašim kamperskim kuhinjama, su osigurane od naših prijatelja sponzora.

1. NAGRADA kanu safari na Trebižatu za dvije osobe
2. NAGRADA posjeta via-ferati Vulin Potok-Blagaju, posjeta atraktivnom penjačkom sektoru Rebro s vodičem, te osvježenje na kraju.
3. NAGRADA poklon bon mesnice Šišović

Ako vas ne zanimaju radionice i kuhanje na otvorenom, našim gostima će na raspolaganju biti besplatno omogućeno korištenje kanua za kratku vožnju po bazenu rijeke Bunice. Također ćemo prirediti muzički program iz Mostar Rock škole sa bendom.

Odazovite se Bunici i ove godine, ako nemate vozilo dobro došli ste i s vašim šatorom.

Vidimo se na Bunici 2.6.2023.

Kopirati
Drag cursor here to close