ASA Banka

Lakše do bodova na platnoj PIKA Kartici

Deset puta više bodova ti se piše na ASA platnoj PIKA kartici.
Gospodarstvo / Promo | 11. 04. 2023. u 17:15 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedna nova pogodnost iz ASA Banke za vas! ASA Banka kao vodeća domaća banka nastavlja sa kreiranjem promotivnih ponuda i aktivacija za svoje vjerne korisnike. Ovaj put u suradnji sa partnerima u sklopu programa lojalnosti „Naša srijeda“ donosi desetostruke bodove u vidu cash backa, odnosno povrata sredstava na ASA platnim PIKA karticama.

Prilikom svake kupovine srijedom, korisnici kartica ASA Banke ostvaruju popuste na prodajnim mjestima partnera programa: Domod, Mercator, Modiana, Techno Shop web shop-u, Hifa Petrol, Konzum, Okaidi, Planika, Dresscode, Plaza i Intersport. U sklopu promotivne akcije, za svakih potrošenih 3 KM, na PIKA platnoj kartici se bilježi čak 10 bodova, umjesto dosadašnjeg jednog boda. Prilikom prelaska praga od skupljenih 500 bodova, ovaj bonus se pretvara u cash back u vrijednosti od 10 KM na PIKA kartici. Navedeni iznos je moguće potrošiti prilikom neke od narednih kupovina kod partnera u mreži Superkartice, odnosno u Mercatoru i na HIFA Petrol pumpama.

Napominjemo da ASA platna PIKA kartica predstavlja jedinstvenu kombinaciju platne kartice i PikaKartice za sakupljanje bodova prilikom svake transakcije, bilo gdje u zemlji i inostranstvu. Korištenjem ove kartice u Konzumu, Mercatoru i Intersportu račun možete podijeliti na 2-10 rata, bez kamata i naknada.

ASA Platna PIKA kartica je siguran i pouzdan saveznik u svakodnevnim aktivnostima dok klijentima ujedno pruža i bolji uvid u potrošnju i veću kontrolu nad financijama.

Više o programu “Naša srijeda”, promotivnoj ponudi i ugovorenim partnerima pročitajte OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close