Prilika

KFC zapošljava: Nova radna mjesta u Mostaru

KFC, globalni lanac restorana brze usluge uskoro otvara svoja vrata u Mostaru nudeći prilike za zaposlenje i napredovanje čime jačamo lokalnu ekonomiju.
Gospodarstvo / Promo | 19. 05. 2023. u 12:18 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U toku je zapošljavanje 20 članova tima koji će pomoći u pokretanju novog restorana.

"Ovo je sjajna prilika za sve zainteresirane koji žele biti dio globalnog brenda i raditi prema svjetskim standardima", istaknula je HR business partnerka KFC-a. "Nudimo plaćenu obuku, osiguran smještaj i pokrivanje troškova puta do našeg trening centra u Sarajevu, gdje će kandidati proći kroz 15-dnevni trening program. Predznanje nije uvjet, a po završetku obuke garantiramo stalno zaposlenje u našem novom restoranu u Mostaru."

Neke od pogodnosti rada u ovom sistemu uključuju dva dana slobodna tjedno, kao i popuste na hranu u Kentucky Fried Chicken restoranima. Ne samo da će novi članovi tima dobiti priliku za usavršavanje i rad u dinamičnom okruženju, već će imati i mogućnost napredovanja unutar kompanije. KFC na globalnom nivou godišnje unapređuje nekoliko stotina svojih radnika do rukovodećih pozicija. Proces je transparentan i samo o radniku ovisi koliko brzo će napredovati i koliki će uspjeh ostvariti. Ako ste zainteresirani da postanete dio KFC tima, posjetite https://kfc.co.ba/posao/prijava/ i ispunite prijavu.

KFC je poznat po svom angažmanu na jačanju mreže lokalnih dobavljača, a novi restoran u Mostaru samo je još jedan korak u tom smjeru. Ovim potezom KFC pored prilike za zaposlenje aktivno doprinosi jačanju privrede Bosne i Hercegovine. Uskoro vas u Mostaru očekuje poznati drive-thru koncept te nam je potvrđeno kako će biti implementiran i novi globalni dizajnerski koncepti R.E.D. (Relevant, Ease, Distinctive), a sve s ciljem visoke kontrole kvaliteta i sigurnosti.

Dok Mostar nestrpljivo očekuje da proba tajni recept pukovnika Sandersa sa 11 pažljivo odabranih biljaka i začina koji ovu piletinu čini neodoljivom, kompletnu ponudu možete pronaći na njihovoj web stranici, kao i na Instagram i Facebook profilu.

Kopirati
Drag cursor here to close