Paviljon 2

Institut IGH na Sajmu gospodarstva Mostar 2018.

Danas u IGH radi oko 600 djelatnika, pretežno visokostručnog obrazovanja: 300 inženjera, među kojima i 10 doktora znanosti, te 30 magistara različitih tehničkih struka.
Gospodarstvo / Promo | 11. 04. 2018. u 09:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Institut IGH d.d. vodeće je konzultantsko poduzeće za projektiranje, inženjering i upravljanje projektima u graditeljstvu na području južne i jugoistočne Europe.

Vrhunskom kvalitetom stručnog kadra i usluga iz područja upravljanja projektima, tehničkog nadzora, projektiranja i laboratorijskih ispitivanja, terenskog istraživanja, izrade studija i stručnog savjetovanja, IGH omogućuje kompletnu potporu investicijskim projektima na potpuno zadovoljstvo svojih klijenata, zaposlenika i partnera, kako u zemlji tako i na inozemnim tržištima.

Od osnivanja IGH 1949.godine, stručnjaci Instituta rade na projektima nacionalnog značenja. Iskustvo stečeno kroz projektiranje i praćenje izgradnje u RH postalo je temelj na kojem se gradi međunarodna prepoznatljivost. Iskustvo rada na kapitalnim projektima vrijedna su izvorišta znanja organizacije koje se prenosi na generacije mladih inženjera.

Danas u IGH radi oko 600 djelatnika, pretežno visokostručnog obrazovanja: 300 inženjera, među kojima i 10 doktora znanosti, te 30 magistara različitih tehničkih struka.

 Putem  podružnica i poduzeća u sastavu Grupe IGH, te  partnera, osim u Hrvatskoj, aktivno djeluju na tržištima Bosne i Hercegovine, Kosova, Albanije, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Italije, Rumunjske, Gruzije i Rusije.

 Utemeljen na uslugama graditeljskom sektoru, IGH je osposobljen za izvedbu složenih interdisciplinarnih projekata, kakve nameće trend održivog razvoja.

Radeći za naručitelje u Hrvatskoj i inozemstvu razvili su široki spektar djelatnosti unutar organizacije i mrežu pouzdanih vanjskih suradnika.

 Povezivanje struka i specijalnosti omogućuje IGH da prati klijenta i njegov projekt kroz čitav životni ciklus građevina: od ideje pa do razgradnje i zbrinjavanja. Tražimo optimalna, najbolja i najekonomičnija rješenja, usklađena sa zakonskom regulativom, načelima zaštite, politikama prostornog planiranja i održivog razvoja.

 Institut IGH posjetite na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2018.

Kopirati
Drag cursor here to close