Do sad neviđeni doček Nove godine

Dočekajte Novu u Gonzalesu!

Ako već niste, požurite već danas rezervirati svoje mjesto za spektakularnu cjelonoćnu novogodišnju zabavu u „Gonzalesu“!
Gospodarstvo / Promo | 23. 12. 2017. u 10:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još uvijek se nisu slegli svi odlični dojmovi nakon zabave zvane Gatsby party, a Gonzales team za vas priprema novu porciju zabave kakva do sad nije viđena u gradu Mostaru. Želite li dočekati Novu na drugačiji, a opet spektakularan način, obratite nam se već danas!

Gastro Pizza Pub „Gonzales“ ovih dana vrši posljednje pripreme za doček Nove godine, koji će, vjerujemo privući sve one koji žele na najbolji način ući u kalendarsku 2018.! Naime, kako to i nalikuje najboljim restoranima diljem svijeta i „Gonzales“ će doček Nove učiniti glamuroznom paradom najbolje zabave, najboljih pića i najboljih jela. No, krenimo redom…

Masterchef menu napravljen je samo za ovu priliku po uzoru na najfinije pariške menije, a obećavamo kako neće biti kompromisa po pitanju kvalitete sastojaka i načina pripreme, kao i obilnosti obroka – i ovaj put za goste „Gonzalesa“ u najluđoj noći samo najbolje!

Kako to i dolikuje već na početku večeri očekuje vas piće dobrodošlice, možete birati između šampanjca i raznih cool koktela, a to je tek najava onoga što vas čeka u najluđoj i, nadamo se, najdužoj noći. Vaše omiljeno piće, ako to želite, teći će tu noć u potocima!

Za zabavu je zadužen vrhunski bend, koji će samo za ovu priliku doći iz Banjaluke, a u noći u kojoj prizivamo najprijatnija iznenađenja za narednih 365 dana naših života, jedno veliko iznenađenje doživjet ćete već na samom Dočeku. Neka za sada ostane tajna, ali engleski naziv Surprise Moment krije nešto po čemu ćete ovaj doček pamtiti jako dugo i s osmijehom na licu!

Naravno, čitav Gonzales team radit će čitavu noć samo da bi vama bilo ugodno i ludo zabavno, a ovih dana, kao što smo i našisali, vrše se zadnje pripreme za najluđu noć, uključujući i dekoriranje „Gonzalesa“ u skladu s onim što svaki pravi Doček unaprijed definira.

Ako do sada niste upoznati s našim načinom organiziranja pravih fešti, pogledajte priloženi video s Gatsby partyja – i oduševite se! A još bolje vas očekuje za doček Nove godine!

Ako već niste, požurite već danas rezervirati svoje mjesto za spektakularnu cjelonoćnu zabavu u „Gonzalesu“! Telefon za vaše rezervacije i sve ostale informacije je: 063 928 999. Učinite to odmah, jer broj mjesta je ograničen!

Kopirati
Drag cursor here to close