NOVO!!! Gastro Pizza Pub

'Gonzales' danas otvara svoja vrata!

U svojih 350 četvornih metara zasjao je sinoć u atmosferi kakvu su idejni voditelji projekta zamislili od samog početka – pun pub, a svatko ima svoje mjesto, bilo na šanku ili uz njega, bilo na „visećim“ stolovima, bilo u posebno odvojenim dijelovima
Gospodarstvo / Tvrtke | 23. 11. 2017. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bljesak.info je sinoć, na 'nultoj večeri' provjerio što to nudi novootvoreni Gastro pizza pub 'Gonzales'.

U svojih 350 četvornih metara ovaj ukusno uređen objekt zasjao je sinoć u atmosferi kakvu su idejni voditelji projekta zamislili od samog početka – pun pub, a svatko ima svoje mjesto, bilo na šanku ili uz njega, bilo na „visećim“ stolovima, bilo u posebno odvojenim dijelovima gdje su stolovi više prilagođeni uživanju u majstorijama šefa  kuhinje.

Kao što smo već pisali, uživanje u „Gonzalesu“  je zajamčeno uz odlična piva (posebno smo oduševljeni izborom  točenog Paulane piva i točenih nefiltriranih piva Mostarske pivovare) i širok izbor drugih pića, uključujući i čitav dijapazon raznih viskija, a o kuhinji ćemo vam tek pričati. Osmijeh na licu svih gostiju sinoć pokazao nam je kako bi „Gonzales“ mogao postati omiljeno mjesto mnogima.

Prvo redom, „nulta večer“ je zapravo bila proba za večerašnju prvu službenu noć rada Gastro pizza puba „Gonzales“. Odabranim gostima i prijateljima tako su se već sinoć predstavili ključni ljudi projekta, od Alema Kurtovića – Kalija, koji je odlučio dvadesetogodišnje iskustvo u vođenju restorana u SAD-u pretočiti u vođenje „Gonzalesa“, pa sve do chefa Damira Sertića, koji se pobrinuo već u svom prvom nastupu u novom objektu staviti velika slova na značenje ovog Gastro Pizza Puba, jer ono što smo sinoć kušali vrhunac je „žanra“.

Unutarnji dizajn objekta potpisuje arhitekica Martina Penava,  uz voditelja projekta Marka Trogrlića i ono što možemo reći je da „Gonzales“ nudi veliki kapacitet, veoma ugodan ambijent i definitivno izgleda kao mjesto koje će vam podignuti raspoloženje, bilo da ste se došli proveseliti, bilo da ste došli tek obilno objedovati. Ukusno i s mjerom, tako je najlakše opisati ono što i fotografije govore.

A kad kažemo ukusno i obilno, tu moramo opet doći do chefa Damira Sertića, koji je sinoć sjajno pogodio s izborom i pripremio svojevrsni presjek onoga što će „Gonzales“ nuditi, od pizze koja je za prste polizati, pa sve do burgera zastrašujućih dimenzija i odličnog okusa.

Između to dvoje smjestio se čitav dijapazon pubovskih rješenja hrane za svačiji ukus, ali i čitav niz jela koje do sada nismo imali priliku kušati u Mostaru. Naša ekipa je bila oduševljena i izuzetno spravljenim pekarskim krumpirom, koji se izvrsno slaže uz točeno pivo, ali tek s burgerom je to posebna priča, koja će zadovoljiti i one najzahtjevnije!

Sinoć je svoju premijeru u Gastro pizza pubu „Gonzales“ imao i izvrsni Boris Novković s bendom, koji od nas ima svaku preporuku – ne samo da je u besprijekornom unplugged izdanju „zapalio“ publiku, nego je najavio da će večeras, kada također nastupa, biti još bolji!

Ima li bolje pozivnice od ovoga? Već danas „čekirajte“ Gastro pizza pub „Gonzales“ i uvjerite se u ono o čemu se već priča – „fina klopa, fina atmosfera, fina pića – sve po finoj cijeni!“

Svi ste dobro došli i jedva čekamo da vas vidimo! Gastro Pizza Pub 'Gonzales' nalazi se na spoju ulice Blajburških žrtava i Vukovarske ulice, na Rudniku.

Kopirati
Drag cursor here to close