Velika nagradna igra

U GUMA M kupuj i na Tajland otputuj!

Velika nagradna igra GUMA M gdje svoje drage kupce vodi na daleki TAJLAND!
Gospodarstvo / Promo | 25. 10. 2022. u 08:00 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ostvarite svoje snove, učestvujte u novoj VEEEELIKOJ nagradnoj igri 4 GUME KUPUJ I NA TAJLAND OTPUTUJ ! koja će trajati do 15. decembra, a pravo učešća imaju svi kupci u GUMA M centarima koji kupe 4 GUME istih dimenzija. Važno je naglasiti da u nagradnu igru ulazi i kupovina preko jedinstvenog sajta za kupovinu guma www.cijenaguma.ba.

Posjedovanje obavezne zimske opreme za vaša vozila se bliži i obavezno je u periodu od 01. novembra tekuće do 01. aprila naredne godine. U zimskom periodu, niske temperature i česte i obilne padavine izuzetno nepovoljno utiču na motorna vozila, stoga je neophodno adekvatno pripremiti i sebe i svoje vozilo za nadolazeću zimu. GUMA M centri su se pripremili za predstojeću zimu i čekaju na svoje kupce, a one najsretnije očekuju vrijedne nagrade.

Glavna nagrada!

2 najsretnijih kupaca nagrađujemo desetodnevnim boravkom za dvoje na Tajlandu sa uključenim avio prijevozom, taksama, transferima, vodičem i  smještajem na Phuketu u hotelu sa 4*. Nagradni fond osim putovanja u Tajland obuhvata i preko 200 dodatnih nagrada poput : VR naočala, Sportskih torbi, školskih torbi, kao i Lopti.

Pravila su jednostavna u periodu od 03.10. - 15.12. u bilo kojem GUMA M serivsnom centru ili putem sajta www.cijenaguma.ba kupite najmanje 1 set (4 gume) istih dimenzija i ulazite u sistem koji vas može odvesti u novu pustolovinu! Vrlo važno je da sačuvate vaš račun, jer ćemo Izvlačenje glavne nagrade održati 10 dana nakon završetka nagradne ige u našem centru u Sarajevu!

Želimo naglasiti da kroz dugogodišnje poslovanje i pripremanje za zimski period u našim centrima, ovaj put smo odlučili promovisati naše brendove na jedinstven način, tj kako ne bi ostali samo na promociji, cilj nam je ujedno nagraditi lojalnost svih naših kupaca i pokloniti im vrijedne nagrade. Odlučili smo da to bude putovanje u Tajland kao jedna od vrlo atraktivnih turističkih destinacija, sa mogućnosti osvajanja i preostalih 200 vrijednih nagrada poput VR naočala, Sportskih torbi, đačkih torbi, lopti..ali ujedno i mnogo drugih mini nagradnih igara koje možete pronaći na našem facebook i Instagram profilu GUMA M i gumambh.

Za putovanje u Tajland dovoljno je malo sreće i kupovina seta guma priznatih i kvalitetnih brendova koje nudimo u našim centrima poput: Michelin, Uniroyal, Sava, Bridgstone, Continental, Petlas. Također možete ostvariti i popust na sve gume u iznosu do 25%.

Više informacija o nagradnoj igri, pravilima, kao i svim servisnim lokacijama naših centara kao i njihovim uslugama dostupno je na www.cijenaguma.ba  i www.gumam.com!

Sretno svima!

Kopirati
Drag cursor here to close