Paviljon 2

BS Telecom Solutions i ove godine na sajmu gospodarstva Mostar 2018.

Glavni cilj BS Telecom Solutions-a je da izgradnjom odgovarajućeg sustava klijent uvijek bude konkurentan na tržištu i da poveća vlastitu profitabilnost.
Gospodarstvo / Promo | 11. 04. 2018. u 16:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BS Telecom Solutions d.o.o je tvrtka osnovana 2002. godine i na tržištu je prisutna kao proizvođač, isporučitelj i integrator kompletnih telekomunikacijskih i informacijskih sustava, koji se zasnivaju na modernim tehnologijama i vlastitim tehnološkim istraživanjima.

„U posljednjih šest godina smo prisutni kao tvrtka koja se bavi traffic management sistemima. Želim istaknuti kako smo opremili preko 25 kilometara tunela u cijeloj regiji. Održavamo naplatni sustav na autoputevima u BIH i prisutni smo na tržištu  zapadne Europe“, kazao je Edin Gazić iz sektora za nabavke i prodaju.

Koncept rješenja koje nude je uvijek u skladu sa zahtjevima i potrebama klijenata i zasnovan je na međunarodnim standardima iz telekomunikacijskih i informacijskih oblasti.

Glavni cilj BS Telecom Solutions-a je da izgradnjom odgovarajućeg sustava klijent uvijek bude konkurentan na tržištu i da poveća vlastitu profitabilnost.

Zbog težnje ka stalnom napredovanju i zadovoljenju zahtjeva kupaca, konstantnim poboljšanjem usluga i proizvoda, BS Telecom Solutions je uspostavio sustav upravljanja kvalitetom u skladu sa standardom ISO 9001:2008.

BS Telecom Solutions je jedna od tvrtki partnera JP Autoceste FBIH na izgradnji Koridora Vc. Posjetiti ih možete na štandu u Paviljonu 2 sajma gospodarstva Mostar 2018.

Kopirati
Drag cursor here to close