Pomoć obrtnicima

Vlada FBiH: Objavljen popis potencijalnih dobitnika covid pomoći

Konačni popis korisnika financijske pomoći biti će reduciran za sve obrte i ostale samostalne djelatnosti, koji u skladu s članom 7. stav 1. točkom e) ne ispunjavaju uvjete iz ove uredbe.
Gospodarstvo / Novac | 03. 12. 2021. u 15:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta obavještava obrte i ostale samostalne djelatnosti, da je danas, 3. prosinca 2021. godine, objavljen potencijalni popis korisnika financijske pomoći na internet stranicama Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i Vlade Federacije BiH, a nalazi se na linku.

Potencijalni popis objavljena je u skladu sa Uredbom o mjerama financijske pomoći obrtima i ostalim samostalnim djelatnostima u Federaciji BiH s ciljem ublažavanja negativnih posljedica pandemije COVID-19, a nakon 15 dana od dana objave preliminarnog popisa korisnika financijske pomoći (10.11.2021.godine).

Konačni popis korisnika financijske pomoći biti će reduciran za sve obrte i ostale samostalne djelatnosti, koji u skladu s članom 7. stav 1. točkom e) ne ispunjavaju uvjete iz ove uredbe.

U roku od 8 dana od dana objave Potencijalne liste korisnika financijske pomoći, vlasnici obrta i ostalih samostalnih djelatnosti mogu podnijeti pismeni prigovor Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta na adresu dr. Ante Starčevića bb (Hotel Ero) Mostar, uz relevantnu dokumentaciju (potvrda o izmirenim obavezama od Porezne uprave FBiH i to u originalnom primjerku ili ovjerenoj kopiji i sl.).

Osnovani prigovori uz priložene dokaze bit će uvaženi, priopćeno je iz Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta.

Kopirati
Drag cursor here to close