Naša TV

Večeras u Poslovnom kompasu gostuje Sanela Pašić, direktorica Addiko banke

Na koji način je riješena reorganizacija s obzirom na potrebu zbrinjavanja uposlenika nakon prelaska većine važnih odjela banke iz Mostara u Sarajevo? Je li se postiglo željeno? Također će se govoriti i o rješavaju pitanje tzv. kredita u "Švicarcima.
Gospodarstvo / Novac | 14. 03. 2018. u 14:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U večerašnjoj emisiji Poslovni kompas Naše TV gostuje Sanela Pašić, direktorica Addiko Bank BiH. Bit će to prilika da se iz prve ruke i po prvi put čuje nešto više o procesu preobrazbe bivše Hypo Alpe Adria Bank u sadašnju Addiko Bank BiH.

Kako je protekao rebranding iz Hypo Bank u Addiko Bank: Što se tu značajno promijenilo? Na koji način je riješena reorganizacija s obzirom na potrebu zbrinjavanja uposlenika nakon prelaska većine važnih odjela banke iz Mostara u Sarajevo? Je li se postiglo željeno?

Također će se govoriti i o rješavaju pitanje tzv. kredita u "Švicarcima". Kako je Addiko Bank svela broj takvih kredita s više od 12.000 na sadašnjih 700.

Govorit će se i o tome koje su osnovne poteškoće bankarskog i financijskog sektora iz pozicije Addiko banke, potom o trendovima u poslovanju ove banke, nakon što je Hypo postala Addiko.

Također će biti zanimljivo čuti nešto o planovima Addiko banke u budućnosti, kako po pitanju širenja tržišta, tako i po pitanju uvođenja novih servisa za korisnike?

Inače, emisija Poslovni kompas i Naša TV u ovome tjednu obilježavaju vrijedan jubilej - dvije godine postojanja. Poslovni kompas počinje u 20 sati i emitira se svake srijede.

Kopirati
Drag cursor here to close