Vlada ZHŽ

Široki Brijeg: Novci za kulturu i sport

Gospodarstvo / Novac | 11. 08. 2023. u 12:19 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Vlada ZHŽ

Na sjednici Vlade Županije Zapadnohercegovačke, pod predsjedanjem predsjednika Vlade Predraga Čovića, prihvaćeno je periodično Izvješće o izvršavanju proračuna ove županije za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2023. godine, koje je izradilo županijsko Ministarstvo financija.

Vlada je također donijela Odluku o Programu utroška preostalog dijela sredstava „Tekući prijenosi za šport“ za programe iz športa, utvrđenih Proračunom ŽZH za 2023. godinu, kojom se regulira raspodjela preostalog dijela sredstava u odnosu na Odluku o utrošku sredstava“ tekući prijenosi za šport“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu, priopćeno je iz županijske Vlade.

Kako se navodi, preostali dio sredstava iznosi 247.840 maraka.

Usvojena je i Odluka o Programu utroška preostalog dijela sredstava „Tekući prijenosi za programe kulture“ utvrđenih Proračunom ŽZH za 2023. godinu, kojom se regulira raspodjela preostalog dijela sredstava u odnosu na Odluku o utrošku sredstava „Tekući prijenosi za program kulture“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu.

Preostali dio sredstava iznosi 108.500 maraka.

Kopirati
Drag cursor here to close