NEPROCJENJIVO ISKUSTVO

Sa ProCredit Mastercard® karticom svaki bankomat je tvoj!

Sa Mastercard® karticom ProCredit Bank, na bankomatima bilo koje banke na području BiH, možete podići bilo koji gotovinski iznos i to tri puta u toku jednog mjeseca, bez provizije!
Gospodarstvo / Novac | 29. 09. 2022. u 08:25 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ključ dobre organizacije je planiranje, no, svi smo se bezbroj puta našli u situaciji da nam je hitno potrebna gotovina, a bankomat vaše banke se ne nalazi u neposrednoj blizini. I šta onda? Neplanirano trošenje vremena nikome ne ide na ruku, ali zato sa ProCredit Mastercard® taj problem je riješen! Sada se sigurno pitate „pa kako to“?

Sa Mastercard® karticom ProCredit Bank, na bankomatima bilo koje banke na području BiH, možete podići bilo koji gotovinski iznos i to tri puta u toku jednog mjeseca, bez provizije! Zar to nije odlično? Također, nakon što ste tri puta u toku mjeseca sa bilo kojeg bankomata podigli željeni iznos u gotovini, to naravno možete nastaviti činiti i dalje, uz proviziju od 2,00 KM, fiksno, bez obzira na iznos.

Kada je u pitanju online kupovina, *MasterIndex istraživanje je pokazalo da se 71 posto ispitanika susrelo sa online plaćanjima i kupovinom. Uglavnom se online plaćanja obavljaju na mjesečnom nivou (34 posto), dok 9 posto ispitanika praktikuje da plaća online makar jednom sedmično. Domaće web prodavnice su češća šoping adresa od inostranih online prodavnica (38 posto naspram 17 posto ispitanika). Nije zanemarivi ni udio koji u online trgovini imaju društvene mreže, poput Instagrama i Facebooka, kao novi kanali prodaje koje je izabralo 15 posto ispitanika MasterIndex istraživanja.

Sve online transakcije izvršene ProCredit Bank Mastercard® karticama su zaštićene Mastercard® sigurnosnom tehnologijom, jednako kao i kartična plaćanja na fizičkom mjestu prodaje. Kupci koji plaćaju online ProCredit Bank Mastercard® karticama mogu da koriste sva potrošačka prava jer ih elektronski trag o kupovini štiti ukoliko žele da ostvare zamjenu, reklamaciju ili refundaciju sredstava i to su politike koje kompanija Mastercard® globalno primjenjuje u svom poslovanju. Pored toga, sve vaše transakcije u realnom vremenu možete pratiti putem ProCredit Mbanking aplikacije kao i Ebankinga na vašem desktop računaru.

Još jedna od pogodnosti koju svim vlasnicima Mastercard® kartice omogućava ProCredit Bank je slanje kartice na kućnu adresu i aktivacija putem SMS poruke. Dakle, da bi ste aktivirali vašu novu karticu nije potrebno da dolazite u banku i čekate u redu. Za aktivaciju kartice je sada dovoljno poslati SMS, odnosno aktivacijski kod koji vam je stigao na kućnu adresu zajedno sa karticom. Nakon prijema SMS-a koji sadrži pin vaše kartice, kartica je spremna za korištenje!

Ukoliko ste i vi jedni od onih koji gotovinu uglavnom ne nose sa sobom, ProCredit Mastercard® je i u ovom slučaju lider. Zašto? Zato što sa ProCredit Bank karticom plaćanje na svim POS terminalima u BiH se vrši bez apsolutno ikakve provizije, bez obzira na iznos koji plaćate!

Uz to, sve transakcije do 60 KM spadaju u domenu beskontaktnog plaćanja, što znači da za pometnuti iznos, ne trebate kucati vaš pin kod.

Uz sve navedene pogodnosti, kao klijent ProCredit Bank, prve digitalne i jedine njemačke banke u BIH, imate mogućnost da sami, bez dolaska u banku ili poziva telefonom, blokirate vašu karticu ili podignete limit na istoj.

Dakle, sve što vam je potrebno je vlastita ProCredit Mastercard kako biste ostvarili niz jedinstvenih, različitih pogodnosti. Sigurni smo da će svako vaše iskustvo sa ovom karticom biti neprocjenjivo!

Sve stvari na svijetu bi trebale biti ovako lake, zar ne? Jednostavno! Beskontaktno! Vaš novac, vaša stvar!

Kopirati
Drag cursor here to close