Sve spremno

Spreman mostarski proračun

Zbog nepostojanja Gradskog vijeća Mostara, Federalni parlament prošloga je tjedna usvojio dopune Zakona o proračunima FBiH
Gospodarstvo / Novac | 25. 01. 2018. u 14:20 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić izjavio je četvrtak kako usvajanje gradskog proračuna ovisi od objave dopune Zakona o proračunima FBiH u Službenim novinama FBiH.

''Objavom u Službenim novinama FBiH mi stječemo pravo i mogućnost da donosimo proračun. Na proračunu se već radi i bit će spreman za objavu čim se ispoštuje zakonska procedura'', objasnio je mostarski gradonačelnik, prilikom svečanosti dodjele studentskih stipendija.

Zbog nepostojanja Gradskog vijeća Mostara, Federalni parlament prošloga je tjedna usvojio dopune Zakona o proračunima FBiH, kojima se gradonačelniku Mostara omogućava da u suglasnosti s načelnikom Službe za financije utvrđuje gradski proračun za 2018. godinu.

''Mi ćemo biti spremni za par dana nakon objave u Službenim novinama poslati naš dokument na objavu u Službenom glasniku Grada Mostara i nakon toga proračun Grada Mostara bit će operativan'', dodao je gradonačelnik Bešlić.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close