Kao što je to radio Đemo

Mostar - Zasađene nove sadnice na Trimuši

''Nastavljamo sa njegom i očuvanjem Trimuše baš kao što je godinama radio naš dragi Džemal Kaumović - Đemo'', naveli su ranije u priopćenju UG Nešto više.
Gospodarstvo / Ekologija | 20. 04. 2024. u 11:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje građana ''Nešto više'' u subotu 20. travnja na području Trimuše u Mostaru zasadilo je nove sadnice. 

Ovaj događaj je organiziran povodom Dana planete Zemlje u okviru projekta ''Mostar - Prostori koji pokreću''.

''Kroz ovu inicijativu, želimo nastaviti s radom započetim našom prvom intervencijom na Trimuši, gdje ćemo ovog puta saditi nove sadnice u duhu poštovanja prema urbanom zelenilu i očuvanju jedine mostarske urbane šume 'Trimuše' i tako nastaviti sa njegom i očuvanjem baš kao što je godinama radio naš dragi Džemal Kaumović - Đemo'', naveli su ranije u priopćenju UG Nešto više.

Foto: Bljesak.info / Zasađene nove sadnice na Trimuši

Dodali su i da je cilj promicanje održivog razvoja i zaštite okoliša, a projekt je podržan financijski od strane Vlade Ujedinjenog Kraljevstva.

Ova inspirativna akcija, kažu organizatori, simbolizira zajednički napor za očuvanje našeg okoliša i poboljšanje kvalitete života u našoj zajednici.

Projekt implementiraju People in Need, Everyday Peace Indicators, Omladinski Kulturni centar Abrašević, Agencija lokalne demokracije Mostar i Nešto više.

Podršku za događaj pružaju inicijativa "Zajedno Za Trimušu", JP Komunalno Mostar i Ured za komunalne poslove Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close