Opel

Restilizirana Zafira krajem godine u prodajnim salonima

AutoMoto / Testovi | 27. 05. 2016. u 14:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zahvaljujući interaktivnom konfiguratoru koji je napravljen za Opelov njemački site, u prilici smo vidjeti kako će izgledati restilizirana Zafira za 2017. godinu.

Nakon pet godina od početka proizvodnje, Opel je odlučio da osvježi aktualnu Zafiru Tourer. Renderi sa Opelovog konfiguratora otkrivaju da je na vanjskom izgledu najviše promijenjen prednji dio vozila, koji je redizajniran po ugledu na nove generacije Astre i Corse, dok je ostatak karoserije praktično isti kao na verziji iz 2011.

Redizajn je obuhvatio i unutrašnjost Zafire. Automobil je dobio novi, znatno moderniji i skladniji kokpit sa manjim brojem dugmića nego što je to bio slučaj ranije. Ekran multimedijalnog uređaja postavljen je nešto niže nego prije, a veliki komandni klaster koji se nalazio ispod njega reduciran je na svega nekoliko prekidača, piše B92.

Očekuje se da će Zafira za 2017. imati i novi Opelov OnStar sustav, kao i brojne sigurnosne funkcije i sustave elektronske asistencije vozaču, poput automatskog kočenja u slučaju opasnosti od sudara sa najnovije Astre.

S obzirom da su vizualni detalji konfiguratora već dospjeli na Internet, očekuje se da Opel uskoro i službeno predstavi restiliziranu Zafiru Tourer. Sajamska premijera trebala bi se održati na salonu automobila u Parizu, u listopadu, nakon čega će automobil stići u europske prodajne salone.

Kopirati
Drag cursor here to close