Novosti

Hyundai priprema pick-up

AutoMoto / Testovi | 14. 01. 2016. u 15:41 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koncept pick-up vozila Santa Cruz, koji je predstavljen 2015., dobio je zeleno svjetlo za serijsku proizvodnju, ali Hyundai će sačekati pravi trenutak da službeno priopći ovu vijest, saznaje site Motoring.

Hyundai je još jedan od proizvođača koji će imati svog predstavnika u segmentu kamioneta, ili pick-up vozila, koji je naročito popularan u Sjevernoj Americi, prenosi B92.

Informacija o novom modelu korejskog proizvođača stiže iz Detroita, koji je ovih dana svjetska automobilska prijestolnica zahvaljujući najvećem sjevernoameričkom auto-salonu.

Prvi čovjek kompanije Hyundai Motor America, Dave Zuchowski, rekao je u razgovoru za 'Motoring' da pravo pitanje u vezi sa pick-upom nije "je li " već "kada".

On je potvrdio da je odluka o serijskoj proizvodnji donijeta unutar kompanije i da se samo čeka službeno priopćenje sa detaljima o novom modelu. Hyundai Santa Cruz neće se prodavati samo u Sjedinjenim Državama, već će biti plasiran i na druga svjetska tržišta.

Očekuje se da će budući pick-up biti baziran na mehaničkoj platformi koju koristi novi Tucson, dok će dizajn u velikoj mjeri biti prenijet sa konceptne verzije, uz što je moguće manje izmjena.

Kopirati
Drag cursor here to close