Stanje na cestama

Zbog snježnih nanosa obustavljen je promet na putu Jablanica-Posušje

I na ostalim dionicama u višim predjelima ima ugaženog snijega, dok se u nižim predjelima prometuje po pretežno mokrom kolniku.
AutoMoto / Stanje na cestama | 12. 12. 2021. u 10:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog snijega i poledice na kolniku na magistralnom putu Sarajevo - Rogatica obustavljen je promet za teretna vozila.

Zbog snježnih nanosa obustavljen je promet na putu Jablanica-Posušje (Blidinje-Rakitno).

I na ostalim dionicama u višim predjelima ima ugaženog snijega, dok se u nižim predjelima prometuje po pretežno mokrom kolniku. Moguća je mjestimična poledica, posebno na mostovima, vijaduktima i prilazima tunelima. Apelira se na vozače da voze maksimalno oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23:30-04:30 sati) promet obustavlja.

Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (22-06 sati) promet obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug tvornice Metaling).

Od ostalih puteva s aktuelnim radovima izdvajaju se putevi: Olovo-Kladanj (Olovske Luke), Jablanica-Mostar (dionica od Komadinovog vrela do mosta Begića i Begovića), Blažuj-Gromiljak (Radanovići), Doboj-Gračanica (u Klokotnici), Grude-Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac-Hutovo (u mjestu Cerovica).

Na graničnim prelazima ne čeka duže od 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close