Zgodno

Uskoro ćete na online sastanke moći i iz automobila!

Microsoft kaže da će pokrenuti pristup Teams-u na Googleovoj Android Auto platformi negdje u veljači.
AutoMoto / Flash | 06. 01. 2024. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponekad zaposlenici tvrtke koji rade na daljinu ili puno putuju zbog svojih poslova ipak moraju prisustvovati poslovnim sastancima na mreži. To se može dogoditi čak i ako radnik vozi automobil. Sada se čini da će Microsoft proširiti pristup mrežnim sastancima na one u vozilu u pokretu.

U novom unosu na web stranici Microsoft 365 Roadmap , Microsoft kaže da će pokrenuti pristup Teams-u na Googleovoj Android Auto platformi negdje u veljači.

Nakon što postane dostupan, ljudi koji koriste Android Auto moći će se pridružiti sastancima Microsoft Teamsa putem prikaza kalendara.

Nova podrška

Nova podrška za Teams u Android Auto također će se proširiti na dopuštanje korisnicima da nazovu svoje kontakte za brzo biranje, uz mogućnost da vide svoje nedavne pozive.

Nema riječi o tome kako će te nove značajke točno funkcionirati, ali nadamo se da ćemo saznati puno više o podršci za Android Auto u Teams prije nego što se nova značajka pojavi.

U međuvremenu, Microsoft će u siječnju dodati hrpu novih značajki za korisnike Teamsa, prenosi Bajtbox.

To uključuje mogućnost za korisnike Copilota da pristupe značajci Intelligence Recap u timovima, koja pomaže u sažimanju online sastanka nakon što se dogodio za ljude koji nisu mogli prisustvovati ili za ljude koji žele saznati informacije koje su propustili tijekom sastanka.

Microsoft predlaže

Microsoft je nedavno dao vlastiti sažetak broja novih značajki koje je dodao u Teams u prosincu 2023. , zajedno s novim hardverskim uređajima koje podržava Teams.

Prije nekoliko tjedana otkriveno je da trenutačno postoji 320 milijuna mjesečno aktivnih korisnika za Teams . Također postoji više od 2000 aplikacija izrađenih posebno za Teams koje su dostupne za preuzimanje, a uskoro će ih biti još više. Konačno, korisnici Teamsa mogu pristupiti “više od 145.000 prilagođenih poslovnih (LOB) aplikacija koje su izradile tvrtke.”

Kopirati
Drag cursor here to close