Red Dot Award 2022

Novi PEUGEOT 308 nagrađen za svoj dizajn

Kupci na svim kontinentima oslanjaju se na "Red Dot" kao jamstvo kvalitete, pametnog dizajna i izvanredne ergonomije.
AutoMoto / Flash | 21. 03. 2022. u 15:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najprestižnije priznanje za dizajn proizvoda, Red Dot Award 2022, nagradilo je novi 308, prvo vozilo s novim logotipom marke Peugeot, u kategoriji ''Car and Motorcycle''.

Pedeset članova međunarodnog žirija Red Dot Award bili su impresionirani njegovom privlačnošću, prepoznatljivim stilom, kvalitetom dizajna i inovativnim i-Cockpitom.

Svake godine ovi stručnjaci za dizajn nagrađuju "Design Excellence" u 51 kategoriji.

Kupci na svim kontinentima oslanjaju se na "Red Dot" kao jamstvo kvalitete, pametnog dizajna i izvanredne ergonomije.

PEUGEOT 308 je 7. model marke koji je nagrađen ovom prestižnom oznakom, kreirane 1955. u Njemačkoj, a koja je postala svjetska oznaka za najbolji dizajn.

Linda Jackson, CEO marke PEUGEOT, izjavila je: "Ponosni smo što smo primili prestižnu nagradu Red Dot Design Award za novi PEUGEOT 308. Novi logotip simbolizira brigu i strast koji su uloženi u njegovo stvaranje: jedinstvenu privlačnost, završnu izrada, tehnološku izvrsnost, preciznost i inovativnost koju karakterizira dizajn.

Ova nagrada, najprestižnija u pogledu dizajna proizvoda, pokazuje da smo napravili dobar izbor prilikom dizajniranja našeg vozila''.

O Peugeotu

Peugeot je prvoklasni mainstream proizvođač za masovno tržište svjetskog glasa. Vrijednosti kojima se diči su učinkovitost, stav i emocije.

Prisutan je u gotovo 160 zemalja na više od 10 000 prodajnih mjesta te je u 2020. prodao gotovo 1 200 000 vozila.

Osim proslave 210. godišnjice, PEUGEOT u 2021. predstavio i svoj novi identitet logotipom koji potvrđuje njegovu osobnost i bezvremenost.

Osim kompletne game električnih izvedbi osobnih i gospodarskih vozila, Peugeot je razvio liniju Neo Performance, a 508 PEUGEOT Sport Engineered, prvo je vozilo iz te nove linije učinkovitih vozila visokih performansi.

Kopirati
Drag cursor here to close