Trenutak nepažnje

Nije gledao cestu pa se BMW-om zabio u stražnji kraj kamiona

Vozač je u svojem X6 vozio preko 150 km/h i pritom nije pratio promet ispred sebe. A koliko je takva vožnja opasna, pokazala je snimka kamere montirane na stražnji kraj kamiona.
AutoMoto / Flash | 12. 04. 2019. u 20:29 Bljesak.info
Nije gledao cestu....

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedostatak pažnje za upravljačem može završiti fatalno, posebno u brzoj vožnji autocestom.

Upravo to se dogodilo neopreznom vozaču moćnog BMW-ovog crossovera. On je u svojem X6 vozio preko 150 km/h i pritom nije pratio promet ispred sebe. A koliko je takva vožnja opasna, pokazala je snimka kamere montirane na stražnji kraj kamiona. I to ne bilo kojeg, već tzv. HELP službe pomoći na cesti Odjela za promet savezne države New York,piše Index.hr.

Nesreća se dogodila potkraj ožujka na autocesti Taconic State Parkway. Sudeći po snimci, vozač BMW-a prije trenutka udarca nije ni pokušao zakočiti, a u nesreći nisu sudjelovala druga vozila. Nakon udarca dobrano oštećen X6 je završio na krovu, a jedina "dobra" stvar je bila što u tom trenutku nije naletjelo još koje vozilo. Naime, čak je vozač drugog vozila na vrijeme vidio da će doći do udarca i usporio. Nadajmo se samo da je unesrećeni prošao bez ozbiljnih ozljeda. Lekciju je zasigurno naučio.

Kopirati
Drag cursor here to close