Još jedan koji neću imati

Lamborghini Countach u fazi opoziva

Isporuke modela Lamborghini Countach LPI 800-4 u Sjedinjenim Državama počele su u kolovozu ove godine s prva dva primjerka
AutoMoto / Flash | 24. 11. 2022. u 14:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na privatnoj ceremoniji, kojoj je prisustvovao Stephan Winkelmann, predsjednik i glavni izvršni direktor Lamborghinija, ključevi dvaju superautomobila predani su njihovim novim vlasnicima u Montereyu, na tjednu automobila.

Međutim, uskoro će morati vratiti ključeve natrag proizvođaču automobila, tj. navratiti na brzu servisnu provjeru jer bi moglo biti problema sa staklenim poklopcem motora.

Nacionalna uprava za sigurnost u prometu najavila je povlačenje ukupno devet jedinica ponovno rođenog Countacha distribuiranog diljem svijeta, prenosi portal automobili.hr.

U navodu agencije stoji da su automobili proizvedeni između 30. lipnja i 28. srpnja ove godine te da je prvo izvješće o potencijalnom problemu stiglo s katarskog tržišta početkom listopada.

Pronađen je mogući problem s jednom od četiri staklene ploče na stražnjem poklopcu motora superautomobila i Lamborghini je započeo internu istragu.

Kopirati
Drag cursor here to close