Tuning luđaci

Jesam ti rekao da će stati: Ovo su najluđe zamjene motora

Zamjena motora u automobilu dio je tuning kulture, a neki su se i od tog dobrano potrudili i napravili nezamislive izmjene koje normalnim ljudima nikad ne bi pali na pamet.
AutoMoto / Flash | 17. 08. 2020. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubav prema automobilma je uvijek na granici normalnog. Tako postoje entuzijasti ili bolje reći luđaci koji će učiniti sve kako bi pomaknuli granicu.

Zamjena motora u automobilu dio je tuning kulture, a neki su se i od tog dobrano potrudili i napravili nezamislive izmjene koje normalnim ljudima nikad ne bi pali na pamet. Donosimo vam neke od najluđih izmjena motora.

Chevrolet SPARK ( Matiz) sa 7.0 litrenim, benzinskim motorom iz Corvette Z06 LS7.

Tvrtka Fourdin Auto Sport uzela je malenog Sparka i u njega strpala mašinu iz Corvette sa 550 konjskih snaga. Mali ekonomični auto sa V8 monstrumom.Krajnja brzina ovog automobila 260 kilometara na sat, a do stotke juri za 3,7 sekundi. Ekipa je sigurno bila pijana kad im je ova ideja sinula!

Lada 2105 sa 2JZ Toyotinim motorom!

Sovjetska obiteljska limuzina u kombinaciji sa jednim od najjačih motora iz serijskih automobila na svijetu. Ovaj projekt zahtijevao je ubacivanje zaštitnog 'kaveza' radi sigurnosti te poseban ovjes. Motor nije ostao serijala te tako ovo Lada broji preko tisuću konjskih snaga.

BMW E46 M3 sa Viper motorom

Netko je bio dovoljno lud da zamijeni originalni motor koji je pokretao ovaj BMW M3 E46 sa 8,3 litrenim V10 motorom iz Dodge Vipera sa 500 konjskih snaga.

Golf 4 sa motorom iz Audija RS6

Tuning majstori sa Kosova, GOGI Racing, uspjeli su sklopiti vrhunskog Golfa, pravog "sleepera" sa RS6 motorom. Ovaj monstrum ide preko 300 kilometara na sat.

TESLONDA - najluđi automobil u našem odabiru

Od stare Honde Accord, Jim Belosic napravio je FRANKESTEINA ubacivši u staru Hondu, električni motor iz TESLE. Pogledajte video:

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close