Croatia Rally WRC

U novoj rally igri moći ćemo se voziti po Hrvatskoj

EA Sports WRC izlazi 3. studenog ove godine. Bit će to prva WRC igra pod okriljem razvojnog studija Codemasters i izdavača Electronic Artsa nakon što je licenca službenog reli natjecanja pala u njihove ruke.
AutoMoto / Flash | 10. 10. 2023. u 20:25 Bljesak.info
EA SPORTS WRC • First Look at Gameplay

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na službenoj stranici nadolazeće igre EA Sports WRC potvrđene su staze na kojima će vozači moći voziti utrke Svjetskog prvenstva u reliju.

Među ostalim, tu je i Hrvatska, odnosno Croatia Rally koji će se sastojati od 12 staza. Redom će to biti staze u Bliznecu, Trakošćanu, Vrbnu, Zagorskim Selima, Kumrovcu, Grdanjcu, Stojdragi, Malom Lipovcu, Hartju, Kostanjevcu, Krašiću i Petrovom Vrhu.

Staze će varirati od najdužih, koje će brojati 25.56 kilometara, do najkraćih od 7.78 kilometara. Kako se navodi u igrinom opisu Croatia Rallyja, riječ je o brzom i tehnički asfaltnom reliju kroz seoska naselja i zavojite planinske ceste.

EA Sports WRC izlazi 3. studenog ove godine. Bit će to prva WRC igra pod okriljem razvojnog studija Codemasters i izdavača Electronic Artsa nakon što je licenca službenog reli natjecanja pala u njihove ruke, prenosi Index.hr.

Do prošle je godine na službenim WRC igrama radio KT Racing pod budnim okom izdavačkog studija Nacona.

Kopirati
Drag cursor here to close