Nije znao?

Perez vozio s ozljedom vrata

"Jako je boljelo, ali općenito je sve bilo u redu. Svaka utrka je drugačija, trenutno se pripremam za jaku kontrakturu na vratu i ne mogu vježbati, ja sam na čistoj terapiji vrata kako bih bio 100 posto u Silverstoneu" kaže Perez.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 23. 06. 2022. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U kvalifikacijama za VN Kanade protekle subote, vozač Red Bulla Sergio Perez se zabio u zaštitnu ogradu. Dan kasnije je nastupio na
utrci iako je očito imao problema sa ozljedom vrata. Za koju u trenutku utre nije znao. Možda je Perezova sreća u nesreći bila ta što je jako brzo odustao na utrci, nakon samo devet krugova. Koliko god to čudno zvuči, jer pitanje je kako bi se stvari razvijale da je kojim slučajem ostao duže u bolidu.

"Početak tjedna je uvijek težak nakon tako lošeg dana, ali dobro sam, oporavljam se od vrata jer imam jake bolove nakon sudara, koje nisam osjetio. Jako je boljelo, ali općenito je sve bilo u redu. Svaka utrka je drugačija, trenutno se pripremam za jaku kontrakturu na vratu i ne mogu vježbati, ja sam na čistoj terapiji vrata kako bih bio 100 posto u Silverstoneu" kaže Perez.

Meksikanac vjeruje kako će njegov bolid bolje funkcionirati na sljedećoj utrci za VN Velike Britanije, na kultnom Silverstoneu.

"To su stvari koje je teško spriječiti, pogotovo na stazi kao što je Kanada gdje ima mnogo neravnina. One se nažalost događaju. Važno je riješiti te probleme koji su za nas uvijek različiti, svaki problem pouzdanosti bio je drugačiji tijekom godine, tako da moramo nastaviti raditi. To su bodovi koji će odlučiti o prvenstvu, bez sumnje su ove nule vrlo skupe u ovom trenutku sezone", dodaje Carlos.

Kopirati
Drag cursor here to close