Alonso ga nazvao idiotom

Hamilton Alonsu: Nije bilo namjerno

Znam kako stvari izgledaju u žaru borbe, ali lijepo je znati što misli o meni. Bolje je kada se otvoreno zna kako se osjeća. Ja kažem, nije bilo namjerno, preuzeo sam odgovornost. To rade odrasle osobe", dodao je Hamilton.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 29. 08. 2022. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Do sada je znao mnoge iznenaditi nekim svojim odjevnim kombinacijama, međutim ono što je ponudio Lewis Hamilton na VN Belgije je posebna priča. Teško je i objasniti običnim ljudima što je to Lewis obukao. Vrlo vjerojatno bi modni kreatori mogli dati neki odgovor. Uz sve to, Hamilton je na staz ostao jedan krug. Nakon kontakta s Alonsom, oštetio je svoj bolid i morao je odustati.

"Jednostavno sam kriv, šteta, ali takve se utrke. Sve sam dao da ga prestignem s vanjske strane na ulasku u peti zavoj. Nisam imao dovoljno prostora i platio sam cijenu. Nije bilo namjerno" pojasnio je Britanac. Španjolac je komentirao kako je Hamilton “idiot” koji može “voziti i startati samo na prvom mjestu” nakon incidenta u prvom zavoju.

Hamilton nije previše uzrujan njegovim komentarom, a ističe kako je lijepo znati što Alonso doista misli o njemu.

"Stvarno nemam neki odgovor na to. Znam kako stvari izgledaju u žaru borbe, ali lijepo je znati što misli o meni. Bolje je kada se otvoreno zna kako se osjeća. Ja kažem, nije bilo namjerno, preuzeo sam odgovornost. To rade odrasle osobe", dodao je Hamilton.

Kopirati
Drag cursor here to close