U BiH živi 47 Klingonaca, 7 Vilenjaka iz Ljubuškog i 15 vjernika u Zrinjski
15 ih vjeruje u Zrinjski
OBJAVA: Subota, 2. srpnja 2016. 23:54
IZVOR: Bljesak.info/Nezavisne.com
AUTOR: A.M.
U BiH živi 47 Klingonaca, 7 Vilenjaka iz Ljubuškog i 15 vjernika u Zrinjski
1

U BiH živi 47 Klingonaca, 7 Vilenjaka i Vukodlak iz Foče

Popis u BiH potvrdio je da Klingonci žive u BiH. Čak 47 građana BiH izjasnilo se kako su pripadnici izmišljene ratničke rase iz serijala o Star Trek svemiru.

Dvadeset Klingonaca živi u Republici Srpskoj, 26 u FBiH i jedan u Brčkom. Marsovaca nema.

Pripadnika Jedi vjere nema, ali zanimljivo će biti vidjeti koliko je u BiH danas pripadnika crkve patarenske, srednjovjekovne šizme, koja je navodno preživjela. Pojavile su se i sumnje, da su iz određenih religioznih centara moći, vršeni pritisci da se prisutnost patarena u BiH, ignorira.

Osim Klingonaca zanimljivo je da se znatan dio BH građana izjasnio kao Vulkanci , čak njih 77, što je deset puta više nego u Hrvatskoj. Nitko se u BiH nije izjasnio da mu je vjera Hajduk, niti Velež niti Željo, ali 15 građana BiH izjasnili su se da im je vjera Zrinjski i svi su, naravno iz Mostara.

U BiH osim Klingonaca i Vulkanaca živi pet Borgovaca, sedam Vilenjaka, četiri Vještice, dva Morlaka i jedan Vukodlak. Zanimljivo je da stanoviti g. Vukodlak živi u Foči dok su svi BH Vilenjaci nastanjeni u Ljubuškom, prenosi Poskok info.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Dezurni Kriticar
1. Dezurni Kriticar
prije 410 dan.
Nije tačno da nema Jedi vjere. Ja sam se izjasnio kao Jedi što se vjerskog osjećaja tiče. Nek sila bude s tobom.
+3
-1
0
BA
InternetExplorer