Provala, razbojstvo..

Tjedan počeo ''radno'' za lopove u HNŽ-u

Vijesti / Crna Kronika | 29. 11. 2016. u 10:56 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom ponedjeljka na području HNŽ-a je izvršena provala u stan, razbojništvo, a lopovi su pokušali otuđiti jedan automobil.

Naime, jučer je provaljeno u stan u ulici Kraljice Katarine, pri čemu je otuđena manja količina zlatnog nakita i ključevi vozila.

Također, lopovi su pokušali otuđiti automobil, no nisu uspjeli. Jučer je J.A. prijavio pokušaj otuđenja vozila Škoda Octavia koje je bilo parkirano u ul. Kneza Višeslava. Patrola policije je utvrdila da je razvaljena brava paljenja i ostavljena na sjedištu u vozilu. Izvršen očevid.

U PS Mostar Sjever prijavio je B.E. (1967.) da je u mjestu Gornja Drežnica nad njim izvršeno razbojstvo. Po izjavi prijavitelja nepoznata osoba je pucala iz puške M-48 u dostavno vozilo vlasničkog poduzeća Megato, te uz prijetnju od istog otuđio određeni iznos novca.

Za protekla 24 sata 28/29.11.2016. godine iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je sedam prijava i to tri na području Mostara, na području Prozor-Rame jedno, na području Čapljine jedno, jedno na području Konjica i Čitluka.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja, oba na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su dvije prometne nezgode, obje na području Mostara. Jedna je osoba zadobila lake tjelesne ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close