Prozor: U prometnoj nesreći poginula jedna osoba
Sudar
OBJAVA: Ponedjeljak, 11. rujna 2017. 21:51
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Prozor: U prometnoj nesreći poginula jedna osoba
0

Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije priopćeno je kako su u nesreći sudjelovala dva vozila, te da je jedna ženska osoba poginula.

U ponedjeljak oko 19:45 sati kod Prozora se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je, prema prvim saznanjima, jedna osoba smrtno stradala.

Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije rečeno je za Bljesak.info kako su u nesreći sudjelovala dva vozila, te da je jedna ženska osoba poginula.

Doznajemo i kako su četiri osobe zadobile tjelesne ozljede, a među njima je i beba. Očevid na mjestu prometne nesreće obavili su pripadnici Policijske postaje Prozor i Policijske uprave Konjic.

Iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info je priopćeno kako se prometna nesreća dogodila na cesto R-418 Prozor - Mokronoge, u mjestu Međugorje. Sudionici nesreće su bili Š.J. (1985.) za upravljačem Golfa, i Z.A. (1985.) za upravljačem Škode.

Poginula je suvozačica iz Škode Z.A. (1988.), dok su teške tjelesne ozljede zadobila oba vozača automobila, te beba iz Škode Z.S. (2017.) i suvozačica iz Golfa M.N. (1990.). Svi ozlijeđeni i smrtno stradala osoba su iz Prozora.

Sve ozlijeđene osobe su vozilima hitne pomoći prevezene u mostarsku bolnicu.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.