Moćnici ne daju govoriti da su Hrvati nestali
Kardinal Puljić
OBJAVA: Petak, 19. svibnja 2017. 15:19
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Vinko Puljić Uskrs prijem 2017
2

''No, nema koristi samo kukati, nego moramo tražiti načina da osiguramo opstanak onih koji jesu tu'', dodao je.

''Istina je da smo na nekim prostorima BiH, gdje smo bili kod kuće, sada, jednostavno, nestali i moćnici ne daju o tome govoriti'', rekao je u intervjuu za Avaz vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić.

Dodao je kako je biskup Komarica kao pročelnik Komisije Iustitia et Pax BK BiH donio izjavu u javnost koja je plod zasjedanja te komisije s komisijama HBK i SLBK.

''Nažalost, moćnici koji su doveli do takvog stanja ignoriraju takvu poruku i to najgore vrijeđa'', rekao je i dodao kako se nestanak posebno odnosi na područje Banjalučke biskupije i Vrhbosanske nadbiskupije.

''No, nema koristi samo kukati, nego moramo tražiti načina da osiguramo opstanak onih koji jesu tu'', dodao je.

Između ostalog, kardinal Puljić je rekao da, ako želimo izgraditi pravnu državu, onda treba priznati da su sva tri naroda konstitutivna u cijeloj BiH, a ne samo u pojedinim avlijama.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Prikaži negativno ocijenjen komentar.
Prikaži negativno ocijenjen komentar.