Povratak Pink Panthera

Marijo Dadić ponovno uhićen u krađi

Vijesti / Crna Kronika | 14. 02. 2017. u 08:12 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marijo Dadić uhićen je u pokušaju provale u obiteljsku kuću u Čapljini, doznaje Bljesak.info.

A.B. iz Dabrice u Počitelj, Policijskoj postaji u Čapljini prijavio je kako je nepoznata osoba pokušala izvršiti provalu u njegovu obiteljsku kuću, te da je pri tom polomila roletnu i staklo na prozoru. Ophodnja policije iz Čapljine je prilikom obilaska u Počitelju zatekla M.D. (1983.) iz Mostara, koji odgovara opisu počinitelja.

Isti je lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje. S ovim slučajem je upoznat odjel Kriminalističke policije, te je izvršen očevid.

Podsjećamo, bugojanski Pink Panther, nastanjen u Mostaru, početkom veljače 2017. godine pušten je na slobodu, zbog nedostatka kvalitetnih dokaza, kako je tom prilikom za Bljesak.info potvrdila tužiteljica Vesna Pranjić.

Tužiteljica je istaknula kako nisu imali u posjedu dovoljno kvalitetnih dokaza, koji bi tužiteljstvu pomogli da izreknu odgovarajuće sankcije prema počinitelju uz kojeg se veže serija krađa po Mostaru.

''Kada se prikupe dovoljno jaki dokazi protiv osumnjičenog, tada će se i ići prema tužiteljstvu, a nadam se da će tada biti izrečena i adekvatna sankcija. Ne želim ići u postupak gdje nema dovoljno jakih i čvrstih dokaza, pa da na kraju ne ispadne ništa. Kada budu dokazi na našoj strani, kako bismo osumnjičenika mogli poslati na duži period tamo gdje pripada, onda ćemo voditi postupak. U svemu ovome je bitan krajnji ishod cijelog slučaja, za koji se nadam da će biti prihvatljiv za sve'', rekla je ranije Pranjić te dodala kako ne želi raditi spektakularna uhićenja, pa da na kraju tužiteljstvo osumnjičenika oslobodi, odnosno da ne bude ništa od toga.

Među dokazima koje je policija iznijela tužiteljstvu u slučaju Marija Dadića, po informacijama koje smo ranije dobili od glasnogovornika MUP-a HNŽ-a Ljudevita Marića, priložena je snimka s video nadzora, nakit koji je porijeklom iz krađa, te je sam osumnjičeni priznao sva djela koja mu se stavljaju na teret.

Kopirati
Drag cursor here to close