Nego s Nikolićem

Izetbegović i Zvizdić: Očekujemo bolju suradnju s Vučićem, on je moderan lider

Vijesti / Flash | 16. 06. 2017. u 06:07 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić istaknuli su kako očekuju mnogo bolju suradnju s novim predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nego što je to bila suradnja s Tomislavom Nikolićem.

''Vučić je moderan lider koji razumije odnose na Balkanu, razumije dobro potrebe poboljšanja odnosa BiH i Srbije, te Bošnjaka i Srba'', kazao je Izetbegović koji bi zajedno sa Zvizdićem trebao prisustvovati inauguraciji Vučića koja je zakazana za 23. lipanj.

''Sasvim je sigurno da očekujemo bolju suradnju s Vučićem. On je pokazao kapacitet promjena, kapacitet dobre orijentacije prema europskim integracijama. Te integracije u zapadnoj regiji i dalje ostaju najmanji zajednički nazivnik. To je jedna tema koja nas okuplja i omogućuje nam bolju regionalnu suradnju'', kazao je Zvizdić u izjavi za novinare.

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić sudjelovali su u četvrtak navečer na zajedničkom iftaru u Stocu.

Kopirati
Drag cursor here to close