Bijeli dim na Pecari

NK Široki Brijeg dobio novo vodstvo, hercegovački gigant ulazi u klub!

Sport / Nogomet | 12. 01. 2017. u 18:11 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak navečer je u press centru stadiona Pecara izabrano novo vodstvo i statut Nogometnog kluba Široki Brijeg. Novi/stari predsjednik Skupštine je Dario Knezović, a potpredsjednik, također novi/stari, potpredsjednik je Tomislav Bevanda.

Novi Upravni odbor čine: Mirko Grbešić, Miro Kraljević, Marinko Gilja, Zdenko Ćosić, Ivan Ševo, Željko Knezović, Ante Musa, Josip Kožul, Goran Kraljević, Željko Gugić i Robert Sabljić.

Novu financijsku injekciju klub je dobio od tvrtke FEAL čiji je predstavnik u Upravnom odboru Ante Musa. Hercegovački gigant tako ulazi na velika vrata u klub. Novo vodstvo poručilo je kako budućnost i financije kluba nisu upitne te kako će Široki Brijeg i u budućnosti biti u vrhu bh. nogometa.

Nadzorni odbor pak čine: Ante Matijević (predsjednik), Predrag Čović (član) i Slaven Zelenika (član), a Stegovno povjerenstvo čine tri člana: Mladen Kvesić, Ivan Primorac i Ljubo Soldo.

Kao zaključak Skupštine, kojoj je nazočilo 39 od 41 člana, na inicijativu gradonačelnika Mire Kraljevića, prihvaćen je prijedlog da se generalu Zlatanu Miji Jeliću uputi pismo potpore njegovoj osobnoj utakmici.

Kopirati
Drag cursor here to close