Sloboda

Jagodić: Želimo prekinuti niz Zrinjskog

Sport / Nogomet | 18. 11. 2016. u 12:58 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Svi mi znamo kako igra Zrinjski, da je sjajna ekipa i dobro organiziran klub. Bilo bi bezobrazno od mene ne pohvaliti našeg subotnjeg protivnika, ali bez obzira na to, na Tušnju se mi pitamo kakav će rezultat biti, a ja se nadam pobjedi”, rekao je trener Slobode Vlado Jagodić u najavi duela s Mostarcima. 

Trener Slobode rekao je da su svi igrači spremni za utakmicu osim Samira Merzića koji je imao zdravstvenih problema.

“Merzić je jedini igrač koji nije u kombinaciji za sutrašnju utakmicu. Drago mi je da su lječnički nalazi pokazali da je zdrav, što je najvažnije. Propustio je desetak dana rada, ali će on to sigurno brzo stići. Poslije dugo vremena imam na raspolaganju sve igrače, a pripreme u Etnoselu Stanišići pokazale su da posjedujemo snagu da protiv Zrinjskog idemo na pobjedu i njoj se nadam”, naglasio je Jagodić. 

Dodao je da je u pripremi za utakmicu analizirao i najsitnije detalje, pa je napomenuo i činjenicu da Zrinjski baš nema dobar bilans u nastupima na Tušnju.

“Izgubili su na Tušnju 8. 11. prošle godine (2:1) i želim da se takav rezultat ponovi. Istina, nemamo u ekipi tadašnjih strijelaca, Zajka Zebe i Damira Mehidića, ali očekujem da se, osim Sulejmana Krpića, probude još neki naši igrači. Naš cilj je jasan: prekinuti nepobjedivost Mostaraca, a nastaviti naš niz bez poraza i u iduće tri utakmice”, naveo je trener Slobode.

Komplimentirao je Mostarcima, kazavši kako je nekada bio trener u Laktašima Vinku Marinoviću, sadašnjem treneru Zrinjskog.

“Posložio je dobro ekipu i već dvije godine suvereno vladaju domaćom scenom. U tranziciji su veoma dobri, a Ognjen Todorović, Nemanja Bilbija i Jasmin Mešanović, koji potiče iz Tuzle, postigli su 70 posto golova. U veznom redu Oliver Petrak i Tomislav Tomić njihova su logistika.”

“Mi sada imamo 6-7 igrača koji mogu odgovoriti svim zadacima koja postavljam pred njih, a očekujem da se razigraju i neki drugi – dodao je Jagodić pozvavši publiku da Slobodi kao i do sada bude „vjetar u leđa“.

Novinarima se obratio i veznjak Nemanja Stjepanović koji je, također, izrazio optimizam u pogledu konačnog ishoda utakmice.

“U Stanišićima smo se dobro pripremili, a s obzirom na to da igramo na svom terenu, da ćemo imati veliku podršku navijača, vrijeme je da odigramo pravu utakmicu i napravimo željeni rezultat”, kazao je Stjepanović.

Najavljen je dolazak većeg broja navijača Zrinjskog, pa će sukladno tome biti poduzete adekvatne mjere osiguranja, rečeno je u Slobodi.

Utakmica Sloboda – Zrinjski igra se sutra od 13 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close